Ana sayfa Dizi Haberleri Hafsanur Sancaktutan, Son Yaz gibi yeni sezonun yine çok konuşulacak diziyle geliyor!

Hafsanur Sancaktutan, Son Yaz gibi yeni sezonun yine çok konuşulacak diziyle geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz isimli Fox TV dizisinde çok başarılı bir çıkışa imzasını atan Hafsanur Sancaktutan, son dönemde hızlı bir kariyer yükselişi sergiledi. Disney Plus’un ikinci yerli yapımı olarak öne çıkan Dünyayla Benim Aramda isimli dizide de başrolde yer alan oyuncu, Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un partneri olmuştu.

Dünyayla Benim Aramda dizisinin çekimleri tamamlandı ve yayın zamanı heyecanla bekleniyor. Hafsanur Sanckatutan ise yeni sezon için gelen teklifler arasında çok iddialı bir diziyi tercih etti. Son Yaz gibi yine Fox TV ekranında izleyicilerle buluşması beklenen yeni dizisinin Beverly Hills isimli ünlü Amerikan dizisinin yerli versiyonu olarak öne çıkacağını hemen hatırlatalım.

Hafsanur Sancaktutan, 2 sezon süren ama hala izleyicilerin aklından çıkmayan Son Yaz dizisindeki Yağmur karakter ile geniş bir hayran kitlesi kazanmıştı. Oyuncunun yeni dizisiyle de gelecek sezonun en çok konuşulan kadın oyuncularından birisi olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Hafsanur Sancaktutan, Son Yaz gibi yeni sezonun yine çok konuşulacak diziyle geliyor! 3

Yerli Beverly Hills dizisi olarak öne çıkan projede bir grup liseli gencin başından geçen trajik olaylar anlatılacak. Deniz Yorulmazer’in yönetmen olarak dizide yer alacağı ortaya çıktı.

Damla Serim’in senaryosunu yazdığı dizinin kadrosunda yer alması beklenen isimler arasında Mert Yazıcıoğlu ile Aslıhan Malbora isimleri de gündemde bulunuyor. Ayrıca Ahsen Eroğlu ve Selahattin Paşalı’nın da dizinin kadrosunda yer alması için teklifler aldığı gelen haberler arasında.

Şayet bu isimlerin yer aldığı bir gençlik dizisi yapılır ise yeni sezonun en çok konuşulan projelerinden birisi olması kimseyi şaşırtmayacaktır.