Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizilerine çok güçlü bir rakip dizi geliyor!

Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizilerine çok güçlü bir rakip dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2023 yılında televizyon kanalları birbiri ardına asker dizileri yayınlanamaya başladı. İlk önce TRT1 ekranında Al Sancak isimli dizi başladı. 28 Ocak Cumartesi gününden itibaren de Fox TV’nin yeni asker dizisi Dokuz Oğuz ile karşılaşacaksanız.

Cumartesi akşamları Gönül Dağı dizisinin hakimiyetinde ve 3 sezondur da bu durum değişmedi. atv ekranında yayınlanan Kardeşlerim dizisi de çok başarılı reytingler alıyor ve milyonların sevgisini kazanmış durumda. İşte böyle önemli bir günde Fox TV yeni dizisi Dokuz Oğuz ile izleyicileri kendisine çekmeye çalışacak.

9 kahraman askerin mücadelesi olarak ekrana yansıyacak olan dizinin çekimleri Ankara’da başlamıştı. Ekibini İstanbul, Bilecek, Afyon gibi yurdun farklı kentlerinde de dağlık alanlarda sahneler çekerek yoluna devam etmesi bekleniyor.

Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizilerine çok güçlü bir rakip dizi geliyor! 8

Kubilay Aka ile Yasemin Allen ikilisini başrolde buluşturan Dokuz Oğuz dizisinin hikayesini yazan isim Süleyman Çobanoğlu. Senaristi daha önce 5 sezon süren Savaşçı isimli asker dizisinden izleyiciler hatırlayacaktır.

Fox TV, 5 yıllık başarılı bir süreç olarak bilinen Savaşçı dizisinin yerini şimdi Dokuz Oğuz projesi ile doldurmak istiyor.

28 Ocak Cumartesi akşamı dizinin ilk bölümünün yayınlanacak olması da izleyicileri memnun edecektir.

Ancak Cumartesi akşamları reyting elde etmek o kadar da kolay değil. Hem TRT1 ekranındaki Gönül Dağı dizisi çift haneli oranlarda reytingler alarak çok başarılı bir 3. sezon geçiriyor.

Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizilerine çok güçlü bir rakip dizi geliyor! 9

Kardeşlerim dizisi de atv’nin en güvendiği ve sosyal medyada da çok etkili olan, iyi reytingler alan bir yapım konumunda bulunuyor.

Her iki dizi de 3 sezondur ekranda yer aldıkları için sadık bir izleyici kitlesine sahip. İşte böyle bir ortamda Dokuz Oğuz isimli yeni asker dizisinin ne kadar ilgi göreceğini tahmin etmek zor.

Türk’ün olduğu her yerde, Türk için savaşacak “Oğuz Timi”nin hikayesini anlatacak yeni dizinin aksiyon temposu hiç düşmeyecek.

Türk askerinin iki bin yılı aşan efsanesinde, ulaşılan yeni bir zirvenin destansı öyküsünün anlatılacağı dizinin kadrosunda Deniz Işın, Hakan Boyav, Tuncer Salman, Dağhan Külegeç gibi önemli isimler de bulunuyor.