Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı’na ayrılık kararının hüznü çöktü! dizi bir eksikle başlıyor!

Gönül Dağı’na ayrılık kararının hüznü çöktü! dizi bir eksikle başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Gönül Dağı dizisinin ikinci sezonunu merakla bekleyen milyonlarca dizi hayranı var. Dizinin 31. bölümü ile birlikte izleyicilerle buluşması için tam 7 gün kaldı… Yanı geriye sayım başladı… İstanbul’da Dilek karakteri için yapılan kısa çekimlerin ardından ekip Eskişehir’de çalışmalarına devam ediyor…

Gönül Dağı dizisi yeni sezonda yine çok etkileyici bölümlerle ekranda olacak. Diziye Serkan Kuru yeni bir karakter ile katılıyor ve hikayede önemli bir yeri olacak. Ancak bir de önemli bir ayrılık kararı var ki, bu durum gönüllerde bir yara olarak kaldı…

Gönül Dağı dizisinin ilk sezonunda Serdar olarak ekranda izlediğimiz Utku Ateş, çok başarılı bir iş çıkardı. Dilek’in nişanlısı olarak hikayeye katılan Utku Ateş, sezon boyunca öyle yollardan geçti ki, hayranları onun performansına hayran kaldı.

Gönül Dağı'na ayrılık kararının hüznü çöktü! dizi bir eksikle başlıyor! 7

Oyuncu çok uzun süreler alamasa da Serdar karakterinin aşkından vazgeçip, Ciritçi Abdullah’ın öğütleri ile kendisine yeni bir kimlik yaratması çok etkileyici bir hikaye oldu. Ayrıca dizinin sıkı takipçileri Serdar ile Elif yakınlaşmasına da çok destek verdi.

Elif karakterinde Zümre Meğreli çok başarılı bir çıkış yaptı. Oyuncu ilk dizisinde milyonlarca izleyicinin karşısına çıkarak kariyerinde önemli bir sıçrama da yaşadı.

Utku Ateş ise zaten ekranın bilinen isimlerinden idi ve sezon sonu itibariyle Show TV’nin Cam Tavanlar dizisine katıldı. Daha fazla süre almak, daha ön planda olmak adına arayış içinde olan Utku Ateş’in yeni dizisi sadece 8 bölüm sürdü.

Gönül Dağı'na ayrılık kararının hüznü çöktü! dizi bir eksikle başlıyor! 8

Gönül Dağı hayranları bu ayrılığı içlerine sindiremedi. Serdar ile Elif karakterleri hikayede de birbirlerinden uzaklaştı. Serdar, uzaklara gitti ve geri dönüp dönmeyeceğini kimse bilmiyor. Ancak TRT1’den yapılan açıklama herkesi üzdü.

Çünkü Gönül Dağı dizisinin ikinci sezon kadrosunda Utku Ateş yok… Zümre Meğreli Elif karakteri ile yoluna devam ediyor ama Utku Ateş ne yazık ki ekip ile birlikte olmayacak.

Gönül Dağı'na ayrılık kararının hüznü çöktü! dizi bir eksikle başlıyor! 9

İlerleyen dönemde yeniden Serdar karakteri ekrana dönebilir. Ancak şu anda planlarda böyle bir şey olmadığını görebiliyoruz. Dizinin hayranları ise bu ayrılık kararına alışamadı ve içlerine hiç sindiremedi.