Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı’ndan ayrılığı ile üzen Gülsim Ali İlhan, sürpriz bir dizi ve sürpriz bir partnerle geliyor!

Gönül Dağı’ndan ayrılığı ile üzen Gülsim Ali İlhan, sürpriz bir dizi ve sürpriz bir partnerle geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülsim Ali İlhan, İki sezon boyunca Dilek karakteri ile Gönül Dağı dizisinde oynamıştı. TRT’nin sevilen dizisiyle kariyerinde hızlı bir çıkış yakalayan oyunu, bu naif hikayenin çok sevilen kahramanlarından birisi olarak yer almıştı Gönül Dağı’nda.

Ancak dizinin Eskişehir Sivrihisar’da süren çekimlerinin kendisini giderek zorlaması nedeniyle ayrılmak istediği yansıdı medyaya. Berk Atan ile başrolünde oynadığı diziden ayrılmasını kimse beklemiyordu ancak sezon finalinde yaşanan kaza ile Dilek karakterinin hikayesi bitirildi.

Gülsim Ali İlhan da İstanbul’a dönerek yeni projelerle ilgili teklifleri değerlendirmeye başladı. Oyuncunun hayranları, kendisini Dilek karakteriyle hep hatırlayacaklar ama başarılı oyuncu, kariyerinde sağlam ve emin adımlarla yepyeni bir karakteri canlandırmaya hazırlanıyor şu sıralar.

Rol alacağı projenin bir dizi olduğu bir süre önce gündeme gelmişti. Ayrıntılar ise yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Gülsim Ali İlhan’ın, TRT için çekilen Alparslan dizisinin de yapımcısı olan Emre Konuk’un yapımcılığını üstlendiği iddialı bir dönem projesinde yer alacağı öğrenildi.

Selahaddin Eyyubi’nin hayatının anlatılacağı dizi, Gülsim Ali İlhan için de yeni bir sınav olacak. Gönül Dağı ile gönülleri fetheden oyuncu, bu kez bir dönem dizisiyle geliyor. Partneriyle ilgili bazı bilgiler de kulislerde konuşulmakta. O isim, son dönemde romantik komedilerin adamı olarak çok konuşulan İlhan Şen…

Gönül Dağı'ndan ayrılığı ile üzen Gülsüm Ali İlhan, sürpriz bir dizi ve sürpriz bir partnerle geliyor! 38

İki oyuncu da farklı dizilerdeki oyunculukları ile beğeni toplamış, hayran kitlelerini son bir kaç yılda arttırmış isimler. Performansları ile rol aldıkları dizilerde beğeni topluyorlar. Henüz resmi bir açıklama yapılmadı ama Gülsim Ali İlhan’ın projede yer aldığı netleşirken İlhan Şen ile de anlaşma sağlandığı belirtilmekte.

Oyuncu da yeni dizisiyle ilgili ilk açıklamasını yaptı ve “Çok özel bir proje. Aslında Türkiye’de daha önce yapılmamış bir iş. Senaryosu geldi bize de. Görüştük, fakat şu anda yüzde yüz anlaştık demek istemiyorum. Ama beni çok heyecanlandırdı” diye konuştu.

Projenin dijital platformda yayınlanacağı da bir başka ayrıntı. Bein Connect için çekilecek olan tarihi dizinin hazırlıkları da sürüyor. Dönem dizisi olacağı için mekanlardan aksesuarlara, kostümlerden saç, makyaj ve benzer ayrıntılara kadar özel bir çalışma yürütülmekte.

Dizinin platosunun Gebze’de kurulduğu da biliniyor. Gülsim Ali İlhan daha önce Son Yaz Balkanlar 1912, Seddülbahir 32 Saat, Diriliş Ertuğrul ve Payitaht Abdülhamid isimli dönem dizilerinde de rol almıştı.

Haçlı Ordusu’nu yenerek 88 yıl süren Kudüs’teki düzeni yıkan Selahaddin Eyyubi, İslam dünyasının en büyük komutanlarından birisi olarak anılıyor.