Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in Güzel Günler dizisi, çok sevilen bir oyuncuyu uzun süre sonra ekrana döndürecek!

TRT1’in Güzel Günler dizisi, çok sevilen bir oyuncuyu uzun süre sonra ekrana döndürecek!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Henüz kanalı belli olmadan önce kadrosu ve hikayesi paylaşılan Güzel Günler dizisinin kısa bir süre önce TRT1’de yayınlanacağı açıklandı.  Hepsi de çok başarılı ve sevilen isimlerden oluşan kadro ile iyi bir projenin gelmekte olduğu da anlaşılıyor. Ekranın en sevilen aile dizileri arasında gelen Canım Ailem ve Aramızda Kalsın tekrarlarıyla bile izleyicilerin merakla takip ettiği yapımlar oldu. Sıcak insan ilişkileri, naif kişilikler, gündelik hayatın koşuşturması içinde ‘bizden biri’ imajını veren karakterleriyle çok sevildi iki dizi de…

Bu iki dizinin de senaristi olan Selin Tunç, şimdi aynı ruhu taşıyan Güzel Günler dizisini kaleme almakta. Yönetmenliğini Osman Taşçı’nın üstleneceği dizinin yapımcı firması ise TMC. Ekranda izleyenlere alternatif bir hikaye sunmaya gelen Güzel Günler dizisi, tüm kadrosuyla izleyicinin şimdiden ilgisini çekmiş durumda.

Dizinin oyuncularından Binnur Kaya, son olarak Kırmızı Oda ile ekrandaydı. Sevilen oyuncu, yeniden Güzel Günler dizisi ile ekrana gelecek. Dizinin kadrosunda yer alan bir başka isim ise özellikle hayranlarının uzun zamandır ekranda görmeyi bekledikleri bir isim!

TRT1'nin Güzel Günler dizisi, çok sevilen bir oyuncuyu uzun süre sonra ekrana döndürecek! 39

Ekrana en son 2018 yılındaki Adı Zehra isimli diziyle gelen Zeynep Çamcı, Güzel Günler isimli aile komedisi dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Yaklaşık 4 yıldır ekranda olmayan oyuncu, 2009 yılında ilk olarak Recep İvedik filmiyle dikkatleri çekmişti. Ardından Leyla İle Mecnun’da oynadığı Sedef ile büyük bir hayran kitlesi edindi. Adını Feriha Koydum’daki Can Serter rolü de oyuncunun hayranları tarafından unutulmayan bir roldü.

Ayrıca Beni Böyle Sev, Seviyor Sevmiyor, Kara Yazı’da da rol alan oyuncu, son dönemde ise Terapist, Adım Başı Kafe ile internet dizilerinde de rol aldı. Ayrıca Meryem, Deliha, Gerçek Kesit Manyaklık’ta da oynayan Zeynep Çamcı, ekrandan uzak olduğu 4 yıllık süre içinde de hem senaristi hem yönetmeni hem de başrolü olduğu Feride filmiyle de dikkatleri çekti. Çamcı, uzun zamandır ekrandan uzaktı ancak hayranları onu bir dizide görmek istiyordu. Oyuncu sonunda Güzel Günler dizisi ile ekrana dönüyor.

Bu arada Güzel Günler’in kadrosunda Olgun Toker, Ecem Erkek, Yıldıray Şahinler, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Seray Gözler de yer almakta.