Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı’nın Dilek’i Gülsim Ali kariyerinde bir ilk heyecanı yaşıyor!..

Gönül Dağı’nın Dilek’i Gülsim Ali kariyerinde bir ilk heyecanı yaşıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TRT1’de cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Berk Atan ile baş rolü paylaşan ve ‘Dilek’ karakteriyle beğeni toplayan oyuncu Gülsim Ali kariyer yolculuğunda bir ilkin heyecanını yaşıyor.

Oyuncunun rol aldığı ilk sinema filmi Kurtuluş Hattı 13 Mayıs’ta sinemaseverlerle buluşacak. Gülsim Ali heyecanını instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Filmin fragmanını yayınlayan Gülsim Ali paylaşımına, ‘İlk sinema filmi heyecanı, Kurtuluş Hattı 13 Mayıs’ta sinemalarda’ yazdı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Gülsim Ali (@gyulsim)’in paylaştığı bir gönderi

Atatürk’ün Nutuk’ta “Kendisine teşekkür etmeyi milli ve vatani görev olarak görüyorum.” dediği telgraf memuru Hamdi Bey’in hayatından esinlenen Kurtuluş Hattı filmi, posta ve telgraf memurlarının Kurtuluş Savaşı’ndaki özel rollerini perdeye taşıyor.

Senaryosunu Selman Kayabaşı’nın yazdığı filmin yönetmen koltuğunda da Kayabaşı oturuyor. Filmde Yusuf Aytekin ve Gülsim Ali başrolleri paylaşırken, oyuncu kadrosunda Emin Gürsoy, Nizam Namidar, Benian Dönmez, Hamdi Erdoğan, Kaan Turgut, Aybike Turan gibi isimler yer alıyor.

Çekimleri 2021 yılında yapılan Kurtuluş Hattı’nın müzikleri Zeynep Alasya’ya ait. Film 13 Mayıs’ta vizyona girecek. Filmin ilk gösterimi TBMM’de yapıldı.  TBMM Tören Alanı Şeref Merdivenleri önünde açık havada yapılan gösterime TBMM Başkanı Mustafa Şentop, bazı milletvekilleri, filmin yönetmeni ve senaristi Selman Kayabaşı, oyuncular ve Meclis çalışanları katıldı.