Ana sayfa Dizi Haberleri Fahriye Evcen’in Alparslan Büyük Selçuklu’dan ayrılık iddiasıya ilgili yeni gelişme!

Fahriye Evcen’in Alparslan Büyük Selçuklu’dan ayrılık iddiasıya ilgili yeni gelişme!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’de ekrana gelen Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin başrol oyuncusu Fahriye Evcen’in, yapımdan ayrılacağı iddiası ortalığı karıştırmıştı. Bu iddiayla ilgili ortaya çıkan yeni bir bilgi, gelişmelerin yönünü değiştirecek.

Pazartesi akşamları TRT 1 ekranında izleyicinin karşısına çıkan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Fahriye Evcen başrolü Barış Arduç’la paylaşıyor. Reytinglerde birincilikten inmeyen dizi büyük bir başarı elde etmiş durumda.

Ancak son günlerde ortaya atılan bir iddia Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin başarısına gölge düşürdü. Bu iddiaya göre 27. bölümde sezon finali yapacak olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun’u oynayan Fahriye Evcen diziden ayrılacak ve ikinci sezonda yer almayacaktı.

Fahriye Evcen’in Alparslan Büyük Selçuklu’dan ayrılık iddiasıya ilgili yeni gelişme! 1

Ancak bugün ortaya atılan bir başka iddia olayların yönünü değiştirdi. Buna göre Fahriye Evcen ve dizinin yapımcısı Akli Film yeniden anlaşma sağladı. Yani Fahriye Evcen ikinci sezonda Akça Hatun rolüne devam edecek. Ancak resmi bir açıklama yapılmadı.

Akli Film imzalı diziden oyuncunun rolünün bitmesi nedeniyle ayrılacağı konuşuluyordu. Fahriye Evcen’in, yapımcı ile bir sezonluk anlaşma yaptığı şeklinde duyumlar da gelmişti. Bu da Alparslan Büyük Selçuklu dizisi izleyicilerinin kafasını karıştırmıştı.

Bu arada Alparslan’ı oynayan Barış Arduç’un da dizinin sezon finalinden sonra, Netflix’te ilk sezonu yayınlanan Kulüp dizisinin 2.sezonu için kamera karşısına geçeceği konuşuluyor. Bu iddiaların gerçek olup olmadığı önümüzdeki günlerde ortaya çıkacaktır.