Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinde sonra Şafak Pekdemir duyguların karışacağı yeni proje!

Yasak Elma dizisinde sonra Şafak Pekdemir duyguların karışacağı yeni proje!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Şafak Pekdemir, dizi ve sinema projeleri ile kendisini kanıtlayan isimleden birisi oldu. 2010 yılında Türk Malı dizisi ile başladığı oyunculuk yolculuğunda birbirinden farklı projelerde izlediğimiz oyuncu, başarılı performanslar ortaya koydu.

Leyla ile Mecnun dizisindeki Nisan karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, Seksenler dizisinde ise Türkan olarak yer almıştı. Yasak Elma dizisinde de uzun süre Zehra Argun karakteri ile yer alan oyuncu, dördüncü sezon finalinde yapımdan ayrılan isimler arasına katılmıştı. Bu sezon Yalancılar ve Mumları isimli projede başrolde yer alan Şafak Pekdemir, dizinin kısa süreli olmasının şanssızlığını yaşadı.

Gelen birçok teklif arasında 2007 yılında bir trafik kazasında hayatını kaybeden müzisyen Barış Akarsu’nun hayatının canlandırılacağı film projesini tercih eden oyuncu, karmaşık duygularla dolu bir yapımda yerini alacak.

Yasak Elma dizisinde sonra Şafak Pekdemir duyguların karışacağı yeni proje! 10

İsmail Ege Şaşmaz’ın Barış Akarsu karakterini canlandıracağı dizide, sevgilisi rolünde ise Aslı Bekiroğlu’nu izleyeceksiniz. Şafak Pekdemir de genç yaşta hayatını kaybeden müzisyenin arkadaşı olarak izleyicilerle buluşacak.

4 Temmuz 2007’de yaşama gözlerini yuman ve o dönemde birçok hayranını da gözyaşlarına boğan Barış Akarsu, hala hatırlanan ve şarkıları gençlerin söylemeye devam ettiği isimlerden birisi oldu.

İsmail Ege Şaşmaz da, genç müzisyenin öldüğü yaşta ve fiziki olarak da benzerlik sergiliyor. Bu rol için özel bir hazırlık içine giren Şaşmaz, hem heyecanlı hem de duygusallık sergiliyor. Barış Akarsu’nun şarkılarını kendisinin de dinlediğini belirten İsmail Ege Şaşmaz, duygu dolu bir dönem yaşıyor.

Benzer bir duygu yoğunluğunu Şafak Pekdemir de yaşayacaktır. Filmin hazırlıkları devam ediyor ve yakın bir zaman içinde de sette çekimlerin başlaması bekleniyor.