Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı’nın sezonun en başarılı yapımlarının başında gelmesinin nedeni bu görüntüde gizli!

Gönül Dağı’nın sezonun en başarılı yapımlarının başında gelmesinin nedeni bu görüntüde gizli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizisinin ekibi her yeni hafta yeni bir bölüm ile izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Cumartesi akşamlarını adeta kapatan ve en iyi reytingleri alarak birincilikten inmeyen Gönül Dağı, ikinci sezonun sonuna doğru ilerliyor.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin setinde oyuncuların birbirleri ile kurdukları güçlü diyalog, dizinin izleyicilerine de yansıyor. Setten gelen kamera arkası görüntülerindeki detaylar, dizinin bu kadar çok sevilmesinin altında ekibin çok iyi kaynaşmasının olduğunu anlatıyor.

Gönül Dağı dizi ekibi her hafta Cumartesi akşamları izleyenlere farklı duygular yaşatıyor. Aşk da var, hayal kırıklığı da… Romantizm de dizide etkili, gülmek ve eğlenmek isteyenler için de güzel sahneler yazılıyor. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri devam eden dizi, son haftalarda reytinglerde düşüş yaşadı.

Aslında tüm diziler hem Ramazan ayı hem de havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte izleyicilerin televizyona daha az ilgi göstermesinin sonuçlarını yaşıyor.

Çift haneli reytinglerden aşağıya inmeyen Gönül Dağı da bu süreçte ciddi bir kayıp yaşadı. Son bölümleri çift haneyi bulamasa da Gönül Dağı dizisinin Kuruluş Osman ile birlikte hala Türkiye’nin en başarılı dizisi olduğunu söylemek gerekiyor.

Gönül Dağı’nın kamera arkası görüntüleri dizinin bu büyük başarısının arka planındaki dostluğu ve ekip ruhunu yansıtması bakımında anlamlı…