Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde tartışmalı karar, izleyicileri çıldırttı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde tartışmalı karar, izleyicileri çıldırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin finaline az kaldı. 141. bölümü ile son kez hayranlarının karşısına çıkacak olan dizi, herhangi bir planlama değişikliği olmaz ise 16 Haziran Perşembe akşamı son kez yayınlanacak.

135. bölümü merakla beklenen dizide Züleyha’nın evlilik kararı ise birçok dizi hayranını adeta çıldırttı. Hilal Altınbilek’in en başından bu yana başrol oyuncusu olarak hikayede kaldığını ve diğer 4 başrol oyuncusunun da zaman içinde veda ettiğini hatırlatalım.

Diziye büyük emek veren ve Adana’da yapılan zorlu çekimlerde çok da yorulan Hilal Altınbilek, son haftalara girilen dizideki performansı ile alkışı hak eden bir isim oldu… Oyuncunun canlandırdığı Züleyha karakterinin hikayede üst üste evlilikler yaşaması da birçok dizi hayranını rahatsız etti.

Yılmaz ile evli olan Züleyha, daha sonra Yılmaz’ın düşmanı Demir ile evlilik yaşadı… 135. bölümde ise bu sefer Demir’in düşmanı Hakan ile evlenen Züleyha karakterine izleyiciler binlerce paylaşım yaparak eleştirilerde bulunuyor.

Bir dizi hayranı yorumunda şu ifadeleri kullandı: “Züleyha ilk eşi Yılmaz ve düşmanı Demir ile evlendi ve Yılmaz öldü. El mecbur sonra Demir ile mutlu oluyormuş gibiyken Demir öldü ve düşmanı Hakan ile evlendi. Çocuklar ergen olunca babalarınız düşmandı ama ben hanım ağa 7 kocalı hürmüz olarak eşlerimi birbirine düşman olanlardan seçtim ki Bir Zamanlar Çukurova’da hep barış olsun.”

Züleyha karakteri dizinin sürükleyici öğesiydi ve 4 sezon boyunca da hikayenin bu kadar çok sevilmesi onun sayesinde gerçekleşti. Bir Zamanlar Çukurova dizisi hayranları belki senaristin seçimlerini eleştiriyor ama perşembe akşamları diziyi izlemekten de vazgeçmiyor. Hatta uzun bir aradan sonra dizinin geçtiğimiz hafta birinci olması da ne kadar başarılı bir yapım olduğu gerçeğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Hakan karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol’un da dördüncü sezonda da dizinin başarılı olmasında büyük katkısının bulunduğunu da hemen belirtelim.

Züleyha ve Hakan arasında çok ilginç olayların yaşanmasının beklendiği dizinin 135. yeni bölümü 5 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00’da atv’de izleyicileri bekliyor.