Ana sayfa Dizi Haberleri Görkem Sevindik’i Ramo’dan Murat Yıldırım’ın kovdurduğu iddiasını inandırıcı buldunuz mu?

Görkem Sevindik’i Ramo’dan Murat Yıldırım’ın kovdurduğu iddiasını inandırıcı buldunuz mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ramo dizisini izleyenleri şoke eden gelişme pandemi nedeniyle çekimlerin yapılamadığı günlerde geldi. Show TV’de başlayan ve büyük de ilgi gören dizide Boz karakterine hayat veren Görkem Sevindik’in 2. sezonda kadroda olmadığı ortaya çıkmıştı.

Sadece Görkem Sevindik değil… İlhan Şen, Cemre Baysel, Hakan Salınmış, Deniz Gürzumar ve Ekin Türkmen kadrodan ayrıldı. Dizideki bu ayrılıkların sebebi merak ediliyordu. Senaryonun tamamen değişmesi de ayrılıklara neden olarak gösterildi.

Gerçekten de Ramo dizisinin 2. sezonu bambaşka bir yolda ilerleyecek. Yayınlanan fragmanlar Cihangir ile Ramo savaşına işaret ediyor. Olgun Şimşek de dizinin başrol kadrosuna katıldı.

Ancak bazı magazin sayfalarında Görkem Sevindik’in diziden ayrılmasına sebep olarak Murat Yıldırım gösterildi. İddialara göre Sevindik’in çok öne çıkmasından rahatsız olan Murat Yıldırım, yapımcıya, “Ya Görkem ya ben! Seçiminizi ona göre yapın” diyerek rest çekmiş.

Ramo dizisinin izleyenler zaten Görkem Sevindik’in bulunduğu noktayı beğenmiyordu. Yani Boz karakterinin geri planda kaldığını düşünüyordu. Hatta Görkem Sevindik hayranları Söz dizisinden sonra ondan çok daha iyi bir çıkış beklemişti.

Hal böyle iken, Ramo dizisinde Murat Yıldırım’ın Görkem Sevindik’in ekmeği ile oynadığı iddiası ortaya atıldı.

Peki siz bu iddiaya inandınız mı? Yani Murat Yıldırım gibi zaten dizinin tek asıl başrolü, zaten arka planda kalan Boz karakterinden rahatsız olup da Görkem Sevindik’i diziden attırmış olabilir mi?

Bu iddiayı inanılır buluyor musunuz?

Görkem Sevindik'i Ramo'dan Murat Yıldırım'ın kovdurduğu iddiasını inandırıcı buldunuz mu? 3