Ana sayfa Sosyal Medya Görkem Sevindik’in Kırmızı Kamyon’daki karakteri herkesi şaşkına çevirecek!

Görkem Sevindik’in Kırmızı Kamyon’daki karakteri herkesi şaşkına çevirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında yakında itfaiyecilerin hikayesinin anlatılacağı Kırmızı Kamyon isimli dizi başlayacak. Henüz yayın tarihi belirlenmemiş olan dizinin başrolünde Görkem Sevindik, Nilay Deniz ile Ushan Çakır bulunuyor. En son Ramo dizisinde izlediğimiz Görkem Sevindik, Söz dizisindeki Keşanlı Mücahit karakteri ile popüler olmuştu.

Oyuncu, bu sefer bambaşka bir karakter ile ekrandaki yerini alacak. Uğur karakteriyle izleyeceğimiz oyuncu, derin bir hikayeyi de izleyicilerin önüne serecek. Görkem Sevindik, instagram hesabından Uğur karakteri ile ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Sevindik, “Uğur’un böyle hissetmesinin altında yatan sebep ne? Merak etme, Uğur’la çok yakında tanışacaksın… ve onun hikayesi seni derinden etkileyecek” diyerek heyecanı da artırdı. Takipçileri ünlü oyuncunun yeni karakterini çok merak ettiklerini ve diziyi iple çektiklerini belirten yorumlar bıraktı.

Görkem Sevindik’in paylaştığı videoda ise Uğur karakteri ile ilgili şu sözler dikkat çekiyor: “Kolumu tutup kor ateşe soksan hiçbir şey hissetmiyorum. Geçmişle ilgili bir şey hatırlayınca bir bir bıçak sokup karnımda çeviriyor sanki.”

İtfaiyecilerin göze aldığı fedakarlıkların yer aldığı fragmanlardaki aksiyon dolu sahneler heyecanlı ve temposu yüksek bir hikayenin sinyallerini verdi.

En son Fatih Al’ın da katıldığı dizinin güçlü bir oyuncu kadrosu da bulunuyor. İşte Kırmızı Kamyon’un diğer tüm oyuncu kadrosu: Deniz Hamzaoğlu, Fatih Al, Aslı Orcan, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Sümeyye Aydoğan, Efekan Can, Gerçek Sağlar Alnıaçık, Süreyya Kilimci, Hasibe Özgür, Onur Yar, Tuğçe Karabayır ve Feriha Eyüboğlu