Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde hikayeyi baştan aşağıya değiştirecek olay!

Son Yaz dizisinde hikayeyi baştan aşağıya değiştirecek olay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Son Yaz dizisi, ilk 4 bölümü ile çok beğenildi. İyi reytingler de elde eden dizinin oyunculuk performansları da çok beğeniliyor. Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde de çok önemli gelişmeler yaşanacak.

Dizinin hikayesini çok değiştirecek bir sırrın ortaya çıkmasına az kaldı… Senaryonun hızlı akması nedeniyle bu sırrın kısa sürede ortaya çıkması bekleniyor. Yeni bölümde çok heyecanlı anlar var. Akgün, Selim’e kafa atacak ve ailesinin yanında hesap soracak. Tabii ki herkes de bunun altında yatan nedeni bilmek isteyecek ve olaylar çorap söküğü gibi açılmaya başlayacak.

Selim’in Akgün’ün annesi ile olan fotoğrafının arka planındaki gerçekler neler? İşte bu detay hikayede birçok şeyi değiştirebilir… Son Yaz dizisinin 5.yeni bölümünden fragmanı ve özet bilgileri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Akgün, Selim ve annesinin fotoğrafını görmüştür. Selim’e annesini tanıyıp tanımadığını sorduğunda Selim’in gerçekleri gizlemesi, Akgün’ün dünyasını başına yıkar.

Akgün’ün öfkesi patlayacak yer ararken, Yağmur, Akgün’ün ani değişimini fark eder ve neler olduğunu öğrenmek ister. Yağmur’un Akgün’ün üzerine gitmesi ikisinin ilişkisini başka bir noktaya taşıyacaktır.

Son Yaz dizisinde hikayeyi baştan aşağıya değiştirecek olay! 8

Selim, hem çocuklarla hem de Canan’la arasını düzeltmektedir. Ailesini geri kazanmaya hiç olmadığı kadar yakındır artık…

Bu sırada Fatih, Yağmur’a, Selim’in onu tehdit ettiğini duyurur ve Yağmur, babasına annesine gerçeği söylemesi için bir şans verir.

Son Yaz dizisinde hikayeyi baştan aşağıya değiştirecek olay! 9

Selim, Canan’ı yeniden kaybetmeyi göze alamaz. Bu sırada ortaya çıkan gerçek her şeyi tepetaklak edecektir.