Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisinden Adil Hoca karakteri çıkarıldı!

Mucize Doktor dizisinden Adil Hoca karakteri çıkarıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor dizisinde ilginç gelişmeler yaşanıyor! Sezon başında Özge Özder’in oynadığı Kıvılcım ani bir kararla diziden çıkarılmıştı. Sonrasında yeni bölümlerde dahil olan ve Ferda karakterini oynayan Seda Bakan’ın gidişi de hayli ani oldu.

Dizinin kadrosuna Ezgi Asaroğlu ve son olarak da Zerrin Tekindor katıldı ama bir taraftan da gidişler sürüyor! Bu kez dizinin en başından beri varolan bir karakterin gidişi, izleyiciyi çok şaşırtacak!

Taner Ölmez’in hayat verdiği otizmli doktor Ali Vefa’yı çocukken alıp sahip çıkan ve onu büyüten, hayattaki en yakın olduğu Adil Hoca karakteri diziden çıkarılıyor! Bu durumun nedenini anlamak mümkün değil ama başrollerden birinin gidişi, izleyiciyi de üzecek.

Reha Özcan’ın hayat verdiği Adil hoca karakteri, aslında dizide adı gibi adaleti de temsil ediyordu bir yandan. Vicdanlı, iyi yürekli ve Ali Vefa’nın da arkasını kollayan bir isimdi Adil Hoca! Ancak o karakter kısa bir süre sonra diziye veda edecek…

Henüz nasıl bir hikaye ile gideceği belli değil ama izleyenleri üzecek bu gelişme kısa bir süre önce ortaya çıktı ve diziyi izleyenlerin de kafasını karıştıran bir karar oldu!

Mf Yapım imzalı imzalı dizide Reha Özcan’ın Şubat ayının ilk haftası da sette olacağı ve son bölümünü çekeceği belirtiliyor.