Ana sayfa Güncel Haberler Gözde Kansu, Özge Borak’tan görevi devraldı ve pazartesi günü mesai başlıyor!

Gözde Kansu, Özge Borak’tan görevi devraldı ve pazartesi günü mesai başlıyor!

tarafından ker_def

Kuaförüm Sensin yarışma programı Show TV ekranına Özge Borak’ın sunuculuğunda başlamıştı…Borak, geçtiğimiz hafta yaptığı duyuruda programdan ayrıldığını bildirdi. Yeni sunucu ise yine tanıdık bir isim idi… Gözde Kansu, Özge Borak’tan görevi devraldı…

Gözde Kansu’nun sunumu ve iddialı jüri üyeleri ile yaz boyu Show TV’de izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Jüri koltuğuna oturan Türkiye’nin ilk kuaför eğitmeni, kırık fönün mucidi Adnan Serter ve makyaj vloggerı Sebile Ölmez’in saç ve makyajlara ayrı ayrı puan vereceği Kuaförüm Sensin’de birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor.

Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı “Kuaförüm Sensin”de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Gözde Kansu tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar.

Kuaförüm Sensin’de 10 Haziran Pazartesi günü Gözde Kansu’nun sunumuyla devam ediyor. Programın yeni bölümünde kuaför Necati Kökenek, makyöz Seda Emanet, model Zeynep Okçu’dan oluşan birinci takım, kuaför Suat Cırıtcı, makyöz Ceyda Cahide Karyalı model Alev Alkılıç’tan oluşan ikinci takım, kuaför Emina Çarkoviç, makyöz Pelin Şentürk model Merve Gemici’den oluşan üçüncü takım ve kuaför Uğur Yıldız, makyöz Dilek Öz, model Tuğba Özkan’dan oluşan dördüncü takım çiçekli saç modelleri ve bahar makyajı yapmak için yarışıyor.

Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet,  bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor! “Kuaförüm Sensin” 10 Haziran Pazartesi günü saat 13.00’te yeni bölümüyle Show TV’de!