Ana sayfa Dizi Haberleri Seksenler dizisinin yeni versiyonu başarılı olabilir mi?

Seksenler dizisinin yeni versiyonu başarılı olabilir mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Birol Güven imzalı Seksenler dizisi 228. bölüm ekrana gelmiş ve bir döneme adeta damgasını vurmuştu. 80’li yılların naifliği, samimiyeti, aile ortamının yansıtıldığı dizinin tutmasında en önemli etkenler bugün hayretle andığımız değerleriydi…

Seksenli yılları görenler, ucundan bile 80’li yıllarla ilgili anıları olanlar asla unutulmayacak zamanlar olduğunu da bilirler.

Birol Güven’in büyük bir vizyon ile ortaya koyduğu Seksenler dizisi başarısı Türk dizi tarihine altın harflerle yazıldı.

Güven, 19 Mayıs tarihinde twitter hesabından yaptığı paylaşımla Seksenler dizisinin yeni hikayelerle ve yeni oyuncuların da katılacağı muhteşem oyuncu kadrosu ile devam edeceğini açıkladı.

Daha sonra da dizide komiser Rıza karakterine hayat veren Onur Dilber ile anlaşmaya vardıklarını duyurarak çalışmalara başladığını gösterdi. Anlaşılan Birol Güven, bu yaz ayını Seksenler dizisinin yeni versiyonunun hazırlıkları ile geçirecek.

Çocuklar Duymasın dizisinin artık miyadını doldurmuş olmasının da etkisiyle Güven’in tüm gücünü Seksenler dizisine vereceği ortada…

Peki yeni versiyonuyla Seksenler dizisi tutar mı?

Seksenler dizisinin yeni versiyonu başarılı olabilir mi? 7

Bugün geldiğimiz noktada aile kavramını öne çıkartan dizilerin sayısının az olduğu, Fox TV ekranındaki Bir Aile Hikayesi’nin naiflik ve doğallığı ile nadide bir örnek olarak gösterildiği bugünün dizi dünyasında Seksenler dizisi için de önemli bir şansı olduğu söylenebilir.

Bu sezon izleyiciler çok fazla vurdulu kırdılı, aksiyonu bol, silahların hiç eksik olmadığı, acımasızlığı kol gezdiği çok fazla diziyi ekranda buldu.

Aile kavramını, değerleri, geçmişin güzel hatıralarını iyi bir harmanla sunabilen bir Seksenler dizisinin her halükarda ekranda farkını göstereceği ve önemli bir izleyici kitlesini de peşinden sürükleyebileceği bir gerçek…

Şayet Birol Güven, 228 bölüm devam eden Seksenler dizisinin birebir benzerini yapacak ise bu durumda izleyicinin aynı şeyi izliyormuş hissine kapılma riski var.

Yeni karakterler, yeni bir hikaye ile Seksenler ekranda farkını gösterecektir.