Ana sayfa Dizi Haberleri Gözde Mutluer öyle bir yeteneğe sahip ki, şarkıcı Sıla bile kayıtsız kalamadı!

Gözde Mutluer öyle bir yeteneğe sahip ki, şarkıcı Sıla bile kayıtsız kalamadı!

tarafından ker_def
Gözde Mutluer’in hiç bilmediğiniz bir yeteneği var!

Televizyon Gazetesi Analiz

9 yıldır ekranda olan Gözde Mutluer, daha önceki rollerinde 4N1K İlk Aşk’taki Yaprak kadar ismini geniş kitlelere duyuramamıştı.

Daha önce de başarılı roller çıkartan, iyi dizilerde rol alan Mutluer için, 4N1K İlk Aşk adeta çıkış projesi oldu.

4 Ekim 1991 İzmit doğumlu olan Mutluer, 2009 yılında Melekler Korusun dizisindeki Işıl karakteriyle ekran kariyerine başlamıştı.

Ardından Lale Devri dizisinde Aslı karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Asla Vazgeçmem dizisinde ise Yağmur karakterine hayat verdi. 4N1K İlk Aşk dizisinin Yaprak karakteri ile son zamanların isminden en çok konuşulan oyuncularından birisi durumunda.

Mutluer hayranlığı da her geçen gün artışını sürdürmekte. Sosyal medyada son 1 ayda yapılan paylaşımlar incelendi ve Mutluer’in en çok konuşulan 3. kadın oyuncu olduğu ortaya çıktı. Alina Boz ve Demet Özdemir’in ilk iki sırada olduğunu hatırlatalım.

Sosyal medyayı etkili kullanan isimlerden olan Mutluer bu ilgiden bir hayli memnun.

Mutluer’in Asla Vazgeçmem dizisinde Yağmur karakterini canlandırdığı 2016 yılındaki bir röportajındaki sözleri ise o dönem pek dikkat çekmemişti.

Şimdilerde ise farklı yeteneklerinin de olduğunu göstermesi bakımından bu yeteneğini tekrar hatırlatmakta fayda var.

Gözde Mutluer öyle bir yeteneğe sahip ki, şarkıcı Sıla bile kayıtsız kalamadı! 8

Resim merakı olan oyuncu, hem yağlı boya hem de dijital ortamda resim çalışmaları yapmakta. Bu çalışmaların amatör düzeyde olduğunu düşünmeyin.

Mutluer oyunculukta başarılı olamazsa B planı olarak bu alanda kendine bir iş bile kurmuş. Hatta Sıla’nın Joker albümünün kapağında Gözde Mutluer’in imzası var.

Mutluer, röportajında detayları şu şekilde anlatıyor: “Yağlı boya da yapıyorum dijital de çalışıyorum. Bu çizimlerimi kart postala dönüştürüp şirket kurmuştum. Ondan para kazanabildiğimi gördüm ama sonrasında oyunculuğa yoğunlaşıp onu durdurdum. Sonrasında benim kart postallarım Sıla’ya ulaşmış. Sonrasında onun resmini çizdim ve Joker albümünün kapağı oldu. Bu bana özgüven verdi. Sonrasında Sıla’yla çalışmaya devam ettik klip yönetmenliğini de yaptım. Aktif olarak yapmıyorum ama bunlar B planlarım.”

Gözde Mutluer öyle bir yeteneğe sahip ki, şarkıcı Sıla bile kayıtsız kalamadı! 9