Ana sayfa Dizi Haberleri Gözyaşları yine sel oldu! Benim Adım Melek herkesin içine dert düşürdü!

Gözyaşları yine sel oldu! Benim Adım Melek herkesin içine dert düşürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Benim Adım Melek dizisinin 36 bölümü geride kaldı.Hüzünlü bir hikayesi bulunan dizinin başrollerinde Nehir Erdoğan ile Kutsi bulunuyor. Son bölümlerde kızının kanser olduğunu ve ölüme yürüdüğünü öğrenen Seyit Ali karakterindeki Mehmet Çevik’in oyunculuğu, izleyicileri fazlasıyla etkiledi.

Seyit Ali karakterinin pişmanlıkları ve kızının gözünün önünde eriyip gitmesine verdiği duygusal tepkiler, izleyicilere göz yaşı döktürüyor. Benim Adım Melek dizisinde bir yanda aile olmanın önemine vurgu var. Diğer yanda ise insan hayatının ne kadar hızlı değişebileceğini gösteren detaylar var.

Sıradan konularla ailenin kendi içinde parçalanmasının herkesi ne kadar derinden etkileyeceği ve zayıflatacağını anlatan bir mesaj var… Melek karakterinde Nehir Erdoğan’ın başarılı performansı ile izleyicileri 2 sezondur çok etkilediği de ortada…

Gözyaşları yine sel oldu! Benim Adım Melek herkesin içine dert düşürdü! 7

Benim Adım Melek dizisinde verilen mesajlar izleyiciler tarafından alınıyor. Bunu sosyal medyadaki yorumlarda görebilirsiniz. Diziyi çok kaliteli bir yapım olarak tanımlayan izleyiciler, çok anlamlı sahneler olduğunu ve uzun sürmesi gereken yapımlardan birisi olduğunu belirtiyor.

Benim Adım Melek dizisinde 37. bölümde neler olacağı da merak konusu. Yeni bölümden ilk görüntüler yayınlandı. Halil ve Melek’in yüzünün güldüğü, Seyit Ali’nin pişmanlığının yansıdığı anları videoda bulabilirsiniz.