Ana sayfa Dizi Haberleri Gül Masalı dizisiyle Gülper Özdemir’i izleyici çok sevdi…

Gül Masalı dizisiyle Gülper Özdemir’i izleyici çok sevdi…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan Gül Masalı ile Gülper Özdemir yeniden ekrana döndü. Oyuncu, TRT’de ekrana gelen Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin Şubat ayında final yapmasının ardından yaz sezonunda bu kez Gül Masılı dizisiyle ekranlara gelmeye başladı.

İlk olarak 2015 yılında Medcezir dizisinde oynadığı Arya karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, daha sonra Bana Sevmeyi Anlat, Kara Yazı, Tutsak, Meleklerin Aşkı, Sen Anlat Karadeniz ve Kıbrıs Zafere Doğru dizilerinde rol almıştı.

1990 Almanya Frankfurt doğumlu olan oyuncu, eğitimini Almanya, ABD ve Fransa’da tamamlamış bir isim. Farklı kültürleri görmüş, tanımış, başka ülkelerde yaşamış bir insan olmasına karşın Anadolu insanını da başarıyla canlandıran Gülper Özdemir, bu kez Isparta’da çekilen Gül Masalı dizisinde Gonca isimli bir karaktere hayat veriyor.

Gül Masalı dizisiyle Gülper Özdemir'i izleyici çok sevdi... 8

Çekimleri İstanbul’da başlayan ve Isparta’da devam eden dizide, zorlu bir çocukluk geçiren, duygusal bir kişiliğe sahip olan Gonca ile izleyicinin gönlünü çalmayı başardı oyuncu. Kendisi de oynadığı karakteri çok sevdiğini anlatan Gülper Özdemir, “Gonca’nın çok duygusal olduğunu düşünüyorum. Hem duygusal hem de çok mantıklı aynı zamanda. O kadar çok duyguyu bir anda yaşıyor ki, bir sahnede beş duyguyu birden yaşayabiliyor” açıklamasını yapıyor.

Karakterin duygu geçişlerini başarıyla canlandıran oyuncu, aynı anda hem üzüntü, hem öfke patlaması hem de çocuksu bir hale döndüğü sahnelerde başarılı oyunculuğu ile de konuşturmakta. Bu tür sahneleri oynamanın kendisini mesleğinde geliştirmek için çok önemli bir sınav aynı zamanda. İzleyici de Özdemir’in oyunculuktaki başarısını, sosyal medyadan verdiği tepkilerle ortaya koymakta.

Gonca karakterinin oyuncuya çok yakıştığını düşünen izleyiciler, Gülper Özdemir’i yeni rolünde de çok başarılı buluyorlar. Oyunculukta bu tür rollerin kendisi için anlamını da şöyle anlatıyor Özdemir: “Cesaretli olması ve konfor alanında rahat bir şekilde çıkıp, bambaşka bir yere gelmesi benim çok hoşuma gitti.” diye konuştu.

Dizide oynadığı Gonca ile benzer yönlerini olduğunu da vurgulayan Gülper Özdemir, çocukluğundan beri ülke ülke gezdiğini belirterek, oynadığı karakter ile benzerliklerinin de hoşuna gittiğini ifade ediyor.

Gülper Özdemir, Gül Masalı dizisini kendisi için fırsata çevirdi! 3

Diziyi henüz izlememiş, kaçırmış olanlar için kısa bir hatırlatma yapalım… Gonca kim? Dizinin konusu ne?

Endüstri mühendisi. Annesiz büyümüş. Kendi ayakları üzerine basmaktan başka çaresi kalmayınca, hayatın zorlukları karşısında güçlü durmayı öğrenmiş. Duygularını yoğun şekilde yaşıyor. Gerektiğinde risk almak pahasına, ani kararlar veriyor. Haksızlık karşısında susmayan Gonca, kendi iç sesine kulak veren, sıra dışı, çocuksu mutluluklara sahip, renkli bir kadın.

Gül Masalı dizisiyle Gülper Özdemir'i izleyici çok sevdi... 9

İşten ayrılmak zorunda kaldığı gün, Isparta’dan gelen bir haberle hayatı değişir. Yıllar önce kaybettiği annesinden miras kalan ev ve gül bahçesi, Gonca için yeni bir yaşamın kapılarını aralar. Ailesinin geçmişiyle ilgili gerçekleri öğrenirken, çalışan çiftçi kadınların güçlü destekçisi olacak Gonca’ya, mücadele dolu yolculuğunda Fatma Ana rehberlik yapacaktır. Kalbinin asıl sahibi Toprak’la aralarında büyüyen aşk ise, bir masala dönüşecektir.