Ana sayfa Sosyal Medya Yüsra Geyik’in hayatından Arka Sokaklar dizisini çıkartırsanız bakın geriye ne kalır!..

Yüsra Geyik’in hayatından Arka Sokaklar dizisini çıkartırsanız bakın geriye ne kalır!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Son olarak Camdaki Kız dizisiyle ekranlara gelen oyuncu Yüsra Geyik gelecek projelerini ve hayatına dair merak edilenleri MAG dergisine anlattı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Arka Sokaklar’ diziyle şöhrete kavuşan Yüsra Geyik, 15 yıl boyunca rol aldığı Arka Sokaklar’ın hayatındaki önemini şu sözlerle anlattı; “On beş yıl, dile kolay. Arka Sokaklar ayrı bir evren gibi. Orada zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun; belki zamana inancım bu yüzden yok.

Beni ben yapan en önemli unsurlardan biridir. Bu sebeple yokluğu hayatımda düşünülemez bir halde. ‘Bir şey katmak’ çok hafif kalır. Arka Sokakları hayatımdan çıkarsak, uzuv eksikliği gibi bir hissiyatı olur diye düşünüyorum.”

Yüsra Geyik'in hayatından Arka Sokaklar dizisini çıkartırsanız bakın geriye ne kalır!.. 7

Öğrencilik yıllarının çoğunu sette geçirmenin aynı zamanda oyunculuk eğitimi almanın büyük bir şans olduğunu belirten Yüsra Geyik,  “On dört yaşında, neredeyse çocuk oyuncu olarak başladım. O zamanlar bana sorsanız zor sabrettim derdim. Şimdi ne acelem varmış diyorum. Kendimi bildim bileli taklit yapan, insanların ruh halini değiştirmeyi seven hem eğlenceli hem hareketli hem çok uslu bir çocuktum” dedi.

Her gördüğü insanı taklit ettiğini belirten oyuncu şu ifadeleri kullandı; “Gördüğüm insanların sesini, oturup kalkmasını, tavrını taklit ederdim. En çok da annemi. On dört yaşında profesyonel hayatıma başladım anlayacağınız; yoksa oyunculuk maceram çoktan başlamıştı.”