Ana sayfa Sosyal Medya Sıfır Bir Adana dizisiyle başlayan şöhret, Camdaki Kız’la sürüyor! Cihangir Ceyhan’dan sezon arasında sürpriz bir atak daha!

Sıfır Bir Adana dizisiyle başlayan şöhret, Camdaki Kız’la sürüyor! Cihangir Ceyhan’dan sezon arasında sürpriz bir atak daha!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şu sıralar Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız’da şoför Hayri olarak izliyoruz Cihangir Ceyhan’ı. Sezon başında diziye dahil olan oyuncu, aslında hikayenin Burcu Biricik’in hayat verdiği Nalan ile birlikte baş kahramanı olmaya doğru ilerledi. Sezon finali ile birlikte 3. sezon da merakla bekleniyor. Ancak Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan dizide Nalan’ın Hayri’ye kaçacağını herkes biliyor.

Aralarında giderek yükselen aşk hikayesi daha da belirginleşmeye başlarken, Cihangir Ceyhan da dizinin ‘esas oğlanı’ olma yolunda ilerlemekte. Ceyhan’ın 2016’a çekilmeye başlayan ve internette büyük dikkat çeken Sıfır Bir dizisi ile başlayan hikayesi, Camdaki Kız ile bambaşka bir noktaya geldi!

BluTV’de yayınlanan ve 2018’e kadar devam eden dizide Cio karakteri ile büyük dikkat çekti oyuncu. Aslen Adanalı olan oyuncu, Adana’yı anlatan dizinin en çok konuşulan ismi oldu ve kariyerinde de hızla ilerledi. Çukur dizisindeki Azer karakteri ile daha çok tanındı.

Sıfır Bir Adana dizisiyle başlayan şöhret, Camdaki Kız'la sürüyor! Cihangir Ceyhan'dan sezon arasında sürpriz bir atak daha! 7

Alev Alev dizisinde Ömer isimli bambaşka bir karaktere hayat verdi. Camdaki Kız’da da Hayri ile yükselişini sürdürüyor. Cihangir Ceyhan, emin adımlarla sürdürdüğü kariyerinde çok farklı bir tercih daha yaptı! Bu kez oyunculuğunu daha da ön plana koyacak olan bir komedide rol almaya hazırlanıyor!

1989 doğumlu olan Cihangir Ceyhan, Camdaki Kız’ın sezon arasında Selçuk Aydemir’in hikayesini yazdığı ve yönetmenliğini de yapacağı Güven Bana sinema filminde oynamaya hazırlanıyor.

Okuma provaları başlayan ve çekimlerine de yakın zamanda başlanacak olan filmde bu kez bir başka sınav verecek oyuncu. Bugüne kadar dram dizilerinde görmeye alıştığımız Cihangir Ceyhan’ı bir komedi filminde görecek olmak, hayranları için de heyecanlı ve meraklı bir bekleyişe sebep olacak.

Filmde Erdal Özyağcılar, Okan Çabalar, Ufuk Bayraktar, Pelin Karahan, Köksal Engür, Zihni Göktay da rol alıyor.

Erdal Özyağcılar'ın bir eli Üsküp'te Balkan Ninnisi'nde diğer eli İstanbul'da bir başka işte! 2

“Güven Bana”nın çekimleri önümüzdeki günlerde İstanbul’da başlayacak ve film yeni sezonda sinema salonlarında seyirciyle buluşacak.