Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gülben Ergen’in sosyal medyadan yaptığı paylaşıma ‘Yastık yok muydu?’ eleştirisi…

Gülben Ergen’in sosyal medyadan yaptığı paylaşıma ‘Yastık yok muydu?’ eleştirisi…

tarafından ker_def

Son günlerde eski eşi Erhan Çelik’e açtığı davayı kazanmasıyla gündeme gelen Gülben Ergen, Nişantaşı’nda modacı Tanju Babacan ile bir fotoğrafını paylaştı.

Kırmızı sakallarıyla dikkat çeken moda tasarımcısı Babacan’ın ofisine giden Ergen, burada verdikleri samimi bir pozu instagram sayfasından paylaştı.

Pek çok takipçisinin ilgisini çeken fotoğrafta Ergen’e sevgilerini ileten takipçilerinin yanı sıra kimi takipçilerinin de bu pozdan pek hoşlanmadığı görüldü.

Yapılan yorumlar arasında “Arkadaş samimiyeti biraz fazla gibi sanki biz arkadaşlarımızla böyle pozlar vermiyoruz yani” yorumu dikkat çekerken, bir başka takipçinin de “Gülben Hanım sizi çok seviyorum fakat bu yaptığınız hareket hiç hoşuma gitmedi yastık mı yoktu başını koyacak tanju beyin” yazdığı görüldü.

İşte Gülben Ergen’in o paylaşımı:

Benim #kırmızı sakallı, marifetli, başarılı arkadaşımla bol #renkli blr #kahve sohbetinde buluştuk bugün. @tanjubabacan ?

Gülben Ergen'in sosyal medyadan yaptığı paylaşıma 'Yastık yok muydu?' eleştirisi... 7

GÜLBEN ERGEN KİMDİR?

Gülben Ergen Erdoğan, kısaca Gülben (d. 25 Ağustos 1972, Erenköy, İstanbul) İbrani Kökenli, Türk pop müzik şarkıcısı, eski model, sunucu ve dizi oyuncusu.Daha çok şarkıcılık ile ön planda olan Ergen, sanat yönetmeni ve gazeteci Mustafa Erdoğan ile evlenmiş ve sonra boşanmıştır. Dadı dizisinde canlandırdığı Melek karakteri ile ünlenmiştir.