Ana sayfa Dizi Haberleri Zeytin Ağacı dizisinin ekibi yeni sezon için buluştu, Tuba Büyüküstün’ün heyecanı dikkat çekiciydi!

Zeytin Ağacı dizisinin ekibi yeni sezon için buluştu, Tuba Büyüküstün’ün heyecanı dikkat çekiciydi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te 2022 yılında ilk sezonu yayınlanan Zeytin Ağacı dizisi, farklı hikayesi ile izleyicileri büyülemişti. Türkiye dışında Another Self ismi ile tanınan dizi, insanların geçmişte yaşananların etkisini yıllarca üzerlerinde taşıdıkları ve anlamlandıramadıkları birçok durumun da bu geçmişte yaşananlardan kaynaklandığını anlatan bir hikayeye sahip.

Nuran Evren Şit gibi önemli bir senarist tarafından kalema alınan Zeytin Ağacı dizisinin çekimleri de Ayvalık’ta yapılmış ve bölgenin güzellikleri de ortaya konulmuştu. Dizi için ekip yeniden bir araya geldi. Zeytin Ağacı dizisinin ilk sezonunda; Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Serkan Altunorak, Füsun Demirel, Fırat Tanış ve Rıza Kocaoğlu gibi çok önemli oyuncular yer almıştı.

Ekip ikinci sezon için de bir araya geldi ve dizinin yeni döneminin çekimlerine başlandı. Dizideki arkadaşları ile yeniden bir araya gelmenin heyecanını yaşayan Tuba Büyüküstün de sosya medyadan yaptığı paylaşım ile duygularını aktardı.

Ünlü oyuncu, çekimlere başladıklarını ve çok heyecanlı olduğunu ifade etti. Saç, makyaj ve kostüm provalarının ardından da çekimlere geçildi.

Tuba Büyüküstün, “Ada ile yeniden buluşmak, herkes ile yeniden buluşmak, çok uzun bekledik bunun için. En azından bana çok uzun geldi. Hikayenin içinde tekrar bulmak, tekrar keşfetmek, tekrar kaybetmek, bu yolculuğa tekrar başlamak başka bir şekilde… Sabırsızlıkla bekliyorum” diye konuştu.