Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show olmayınca Doğa Rutkay kendine yeni yol açtı!

Güldür Güldür Show olmayınca Doğa Rutkay kendine yeni yol açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular instagram ve youtube’u canlı sohbet programı yapmak için sıklıkla kullanmaya başladı. Bu isimlerden birisi de Doğa Rutkay… Oyuncu, sosyal medyada yoğun paylaşımlar yapmasıyla biliniyor.

Güldür Güldür Show’da Yeter karakterini canlandıran Doğa Rutkay, mart ayının ortalarında çekimlere ara verilmesinin ardından evinde kendisini karantinaya almıştı. Çocukları Rutkay Kerim ve Piraye ile vakit geçiren, ev işleri yapan oyuncu, şimdilerde ise kendisine yeni bir yol çizdi.

Doğa Rutkay, instargam canlı yayınları yaparak çeşitli konularda takipçilerini bilgilendiren ,bilinçlendiren bir çizgi tutturdu. Bu yayınları yapmaktan büyük keyif alan oyuncu, işe gidemediği bu dönemi olumlu şekilde değerlendiriyor.

Instagram hesabından duygularını paylaşan Doğa Rutkay, “Bir canlı yayının daha sonuna geldik!
Siz mutlu ben mutlu! Sayenizde motive olup, çalışıyorum, işe gitmediğim için hala işe yarar hissediyorum kendimi” diye mesaj yazdı.

Güldür Güldür Show olmayınca Doğa Rutkay kendine yeni yol açtı! 7

Doğa Rutkay en son canlı yayını Hamile Eğitim Uzmanı Ayşe Öner ile gerçekleştirdi. Yayında hem hayranlarından gelen soruları konuğuna yöneltti hem de sürpriz hediyeler dağıttı.