Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür Show sürprizlerle veda ediyor!

Güldür Güldür Show sürprizlerle veda ediyor!

tarafından ker_def

Güldür Güldür Show ekrana veda ediyor… Tabii bu yaz arası vedası… 13 Temmuz Cumartesi akşamı saat 20.00’de programın sezon finali Show TV ekranında izleyicilerle buluşacak.

Açelya Topaloğlu, Ali Sunal, Alper Kul, Doğa Rutkay, Emre Altuğ, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Sinan Çalışkanoğlu gibi önemli isimleri bünyesinde bulunduran Güldür Güldür Show, bir sezonu daha tamamlıyor.

Peki sezon finalinde neler olacak?

Uzun süredir evli çiftler en çok hangi konularda tartışırlar? Sürekli tartışan Yeter ve Hayati çifti çözümü ayrılmakta bulunca ne olacak? Çocuklarını İbrahim ve Naime bu kararı nasıl karşılayacaklar?

Güneşin altında top oynayan çocuklara bir çardak yaptırılması için Twitter’da yardım kampanyası başlatan İsmail, kullanıcılardan nasıl tepkiler görecek?

Eşlerine yalan söyleyip erkek erkeğe tatile giden Kazım ve arkadaşları, bekledikleri gibi bir tatil geçirebilecekler mi? Eşine sürekli yalan söyleyen Kazım, bu sefer yalanı ortaya çıkmaması için ne yapacak?

Kapkaççıyı yakalamak için olay mahalline gelen komiser İbrahim ve Fikri, yeterli bilgiyi toplayıp suçluyu yakalayabilecekler mi? Olay yerindeki tek görgü şahidi çift olan Naime ve Hayati, komiser İbrahim’e ne kadar yardımcı olacaklar?

Adana’nın sıcağından kurtulup İstanbul’daki adliyeye gelen Hayati ve Kudret’i bekleyen önemli dava ne? Bütün bir sezonun yorgunluğunu atmak isteyen Güldür Güldür Show’un sevilen tiplerinin adliyede ne işleri olabilir?
Hepsi bu hafta Güldür Güldür Show’da.

Güldür Güldür Show, sezon finaliyle 13 Temmuz Cumartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!