Ana sayfa Dizi Fragmanları Güldür Güldür Show yine yaptı yapacağını!

Güldür Güldür Show yine yaptı yapacağını!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güldür Güldür Show, yaz ekranında izleyicilerini yine güldürmeye devam edecek. Yeni bölümleri ile ekrana gelmekte olan yapım, 10 Temmuz Cuma akşamı izleyicilerini saat 20.00’de Show TV’ye bekliyor.

Yeni bölümde içinde koronavirüs göndermesinin de olduğu yeni skeçler yine büyük bir ilgi görecek. Ali Sunal’ın moderatörlüğünü yaptığı programda Onur Buldu’nun şarkıcı olduğu skeç, gülmekten kırıp geçirecek.

Güldür Güldür Show, karantina döneminde de ara vermeden yayınlarına devam etmişti. Yaz aylarında da izleyicilerin ilgisini üzerine çeken yapım, 239. bölümüyle ekrandaki yerini alacak.

Bilal Dermanses aşkının peşinde! İşte Güldür Güldür Show’un yeni bölümünden ilk görüntüler:

Yapımcılığını BKM’in üstlendiği, eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show’un yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. 7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show’da bu hafta da kahkaha tufanı var!

Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show kahkaha dolu skeçleri ve sevilen kadrosu ile Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor, programda eğlence hız kesmeden devam ediyor.

Güldür Güldür Show yeni bölümüyle 10 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!