Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde büyük sorun çözüldü!

Sen Çal Kapımı dizisinde büyük sorun çözüldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ve Kerem Bürsin’i buluşturan Sen Çal Kapımı dizisi ilk bölümü ile 8 Temmuz Çarşamba günü izleyicilerle buluşacak.Dizinin yayın tarihi 1 hafta ertelenmişti. Bunun nedeni ile yönetmen sıkıntısıydı.. İlk olarak Ender Mıhlar’ın başladığı proje, ayrılığının ardından sıkıntıya girdi.

Sen Çal Kapımı dizisinin 1. bölümünü Yusuf Pirhasan yönetti ve çekimleri de tamamladı. Dizinin yeni yönetmenini ise Altan Dönmez olduğu açıklanmıştı.Dönmez instagram hesabından yaptığı paylaşım ile dizinin yönetmen koltuğuna oturduğunu, çalışmaya başladığını duyurdu.

Sen Çal Kapımı dizisinde büyük sorun çözüldü! 7

Böylelikle Fox TV’nin iddialı yaz dizisi Sen Çal Kapımı’ndaki sorunlar da çözülmüş oldu. Altan Dönmez, 2. bölüm itibariyle dizinin çekimlerine devam ediyor. Sette yoğun bir çalışma var. Ayrıca ilk bölümün nasıl bir reyting alacağı da merakla bekleniyor.

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Ayşe Üner Kutlu’nun kaleme aldığı dizide iyi bir oyuncu kadrosu buluştu. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in yan sıra; Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, İsmail Ege Şaşmaz, Bige Önal, Melisa Döngel ve Elçin Afacan gibi isimler dizide yer almakta.