Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Güldür Güldür Show’a Naime geri mi dönecek? Ecem Erkek, açık kapı bıraktı!

Güldür Güldür Show’a Naime geri mi dönecek? Ecem Erkek, açık kapı bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Ecem Erkek, rol aldığı projelerdeki başarılı performansları ile dikkatleri çeken isimlerden birisi oldu. Özellikle de Güldür Güldür Show ekibi ile birlikte yol aldığı dönemde Naime karakteri ile akıllara yerleşen oyuncu, geçen yıl projeye veda etmişti.

1090 yılında Ankara’da dünyaya gelen Ecem Erkek,2017 yılında Hayat Sırları dizisindeki Şirin karakteri ile setlere adım attı. Güldür Güldür Show ile uzun süre ekranda kalarak yeteneklerini kanıtlayan oyuncu, son dönemde Hakan Muhafız ve Aşk Kumardır isimli dizilerde rol aldı.

Güldür Güldür Show’a geri dönmesini bekleyen hayranları için “O işler hiç belli olmaz” diyerek açık kapı bıraktı. Naime karakterini çok seven hayranları Ecem Erkek’i yeniden ekranda görmeyi çok arzu ediyor.

Genç oyuncu, “Orası benim hep çok sevdiğim bir yer. Hiç katkısını yadsımadığım bir yer, o yüzden hiç belli olmaz” dedi. Ekip ile kötü bir ayrılık yaşamadığını, herkes ile iyi dostluklarının bulunduğunu belirten Ecem Erkek, “Kötü hiçbir şey yok” diyerek ekip ile yeniden buluşmasının önünde bir engel olmadığını ifade etmiş oldu.

TMC yapımı bir sinema filmine Mayıs ayında başlayacağını anlatan Ecem Erkek, “Müjdemi İsterim diye bir film, onun hazırlıkları başladı” dedi.

Dijital projelerde de yer almayı çok istediğini belirten Ecem Erkek, teklifler geldiğini ama kendisinin de dijital için çeşitli senaryolar üzerinde çalıştığını anlattı.