Ana sayfa Dizi Fragmanları Hayaller ve Hayatlar dizisi 21. ve 22. bölümlerinde sizleri neler bekliyor?

Hayaller ve Hayatlar dizisi 21. ve 22. bölümlerinde sizleri neler bekliyor?

tarafından ker_def

Yapımını NGM’nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği, beIN ORIGINALS dizisi “Hayaller ve Hayatlar”, yirmi birinci ve yirmi ikinci bölümleriyle dijital içerik platformu bein Connect platformunda yayınlandı… Dizinin hayranlarının merakla beklediği iki yeni bölümde neler olacağının detayları da ortaya çıktı.

Ne zaman final yapacağı belli olmayan ve hayranlarının devam etmesini çok istediği dizide, yeni gelişmelere hazır olun. Güçlü kadın karakterleri, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplayan “Hayaller ve Hayatlar” dizisinin 21. ve 22. bölümlerinden taşların yerinden oynadığını söyleyebiliriz. İşte tüm detaylar:

Hayaller ve Hayatlar 21. Bölüm Özeti:

Setenay çaresizce iş ararken; Dicle, uzun zaman sonra ilk kez kendini çok iyi hissetmektedir çünkü ilk randevuya hazırlanması gerekmektedir. Güneş, Mehveş’le yüzleşir. Kızlar, Meryem’in ölümü ile ilgili onlara yardım edebilecek birini bulur ancak bu genç kadına ulaşmaları sandıkları kadar kolay olmayacaktır. Yardımlarına ise Yiğit koşar.

Hayaller ve Hayatlar dizisi 21. ve 22. bölümlerinde sizleri neler bekliyor? 8

Hayaller ve Hayatlar 22. Bölüm Özeti:

Dicle’nin ilk buluşması hiç beklemediği bir şekilde geçer. Cihan, kızlar için kilit bir sorunun üstesinden gelir. Dicle, Setenay ve Emre yeni bir maceraya atılmak zorunda kalırlar. Melike, Yiğit’e ayrılmak istediğini söyler, oysa Yiğit’in başka bir planı vardır. Güneş ve Alaz ilişkilerinde yeni bir evreye geçerler.

Hayaller ve Hayatlar dizisi 21. ve 22. bölümlerinde sizleri neler bekliyor? 9

KÜNYE

Yapım : NGM

Yapımcı : Nazlı Heptürk

Yönetmen : Altan Dönmez

Supervisor : Emre Kabakuşak

Senaryo : Yelda Eroğlu, Yeşim Çıtak

Müzik : Alp Yenier

Oyuncular : Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz, Halil İbrahim Kurum, Özge Özacar