Ana sayfa Sosyal Medya Hayaller ve Hayatlar’ın Setanay’ı Melisa Aslı Pamuk hayalindeki rolü açıkladı!

Hayaller ve Hayatlar’ın Setanay’ı Melisa Aslı Pamuk hayalindeki rolü açıkladı!

tarafından ker_def

Son yıllara damgasını vuran kadın oyunculardan birisi de Melisa Asıl Pamuk… 1991 yılında dünyaya gelen oyuncu, 2012 yılında Yer Gök Aşk dizisindeki Sevda karakteri ile setlere adım attı ve birbirinden iddialı projelerde bulundu. Kara Sevda dizisindeki Asu karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, Kırmızı Oda dizisindeki performansı ile de dikkat çekmişti.

Bugüne kadar birçok projede izlediğimiz Melisa Aslı Pamuk, perşembe günleri Bein Connect’te yeni bölümleri paylaşılan Hayaller ve Hayatlar dizisinde de Setanay karakteri ile yer aldı. Hem yetenekleri hem güzelliği ile göz kamaştıran oyuncu, MAG dergisine verdiği pozlarla da dikkatleri çekiyor.

Hayaller ve Hayatlar'ın Setanay'ı Melisa Aslı Pamuk hayalindeki rolü açıkladı! 9

Derginin Mayıs ayı sayısının kapağında yer alan Melisa Aslı Pamuk, pozlarıyla güzelliğini bir kez daha sergiledi. Mustafa Mert Koç ile aşk yaşamakta olan oyuncu, dergiye yaptığı açıklamada, “Huzurlu, mutlu, sessiz, sakin, şanslı ve az insanla görüşmekten hoşnut olan biriyim. Az insan, çok mutluluk…” şeklinde konuştu.

Hayaller ve Hayatlar'ın Setanay'ı Melisa Aslı Pamuk hayalindeki rolü açıkladı! 10

Birçok hayali bulunduğunu da belirten oyuncu, bunları gerçekleştirmeyi çok istiyor. Arzu ettiği rol için, “Dövüşebilen, daha maskulen ve kahraman bir kadını canlandırmayı çok isterim” ifadelerini kullanan oyuncu, bir aksiyon projesinde bulunmayı arzu ediyor.

Kendisini nasıl hissediyor ise öyle giyindiğini anlatan oyuncu, makyajını da giyimine göre yaptığını belirtti. Oyuncu, hayat felsefesini ise şöyle tanımlıyor: “Negatif enerjiden uzak durmak. Bu negatifliği bir insan ya da ortamda hissettiğim anda o ortamdan uzaklaşıyorum, çünkü o enerjinin beni yıpratmasına izin vermek istemiyorum.”

Hayaller ve Hayatlar'ın Setanay'ı Melisa Aslı Pamuk hayalindeki rolü açıkladı! 11

Hayaller ve Hayatlar dizisindeki performansı ile hayranlarının beğenisini kazanan Melisa Aslı Pamuk, “Dijital platformda olmak televizyon seyircisinden bir tık daha uzak kalmak anlamına geliyor; ama oyuncu açısından da güzel. Daha paket bir program çekiyoruz” diyerek dikkat çekti.

Melisa Aslı Pamuk sözlerine şunları ekledi: “Başı ve sonu belli olan projeler çekiyoruz. Bu da bizde bir rahatlık sağlıyor. Ben televizyonu da dijitali de seviyorum. Dijitalde biraz daha rahat ve özgün projelerde yer alabilirken, televizyonda daha kısıtlı projelerde yer alabiliyoruz; bence en önemli fark bu.”