Ana sayfa Dizi Haberleri Darmaduman dizisi bu güçlü kadroyla parlıyor ama Fox TV’nin büyük kabusu da olabilir!

Darmaduman dizisi bu güçlü kadroyla parlıyor ama Fox TV’nin büyük kabusu da olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yeni sezonda izleyicilerle buluşacak olan dizilerden birisi de Darmaduman isimli yapım olacak. Daha önce ismi Gelecek Uzun Sürer olarak tarif edilen Beverly Hills dizisinin uyarlaması olan Darmaduman, çok etkili bir oyuncu kadrosuyla geliyor.

Dizinin genç oyuncuları son dönemin en popüler isimlerinden seçilmiş durumda. Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aslıhan Malbora ile Aytaç Şaşmaz’ın bir araya getirilmesi çok önemli bir başarı. Böyle etkili dört oyuncunun başrolünde yer aldığı bir diziden de büyük başarı bekleniyor.

Darmaduman dizisi bu güçlü kadroyla parlıyor ama Fox TV'nin büyük kabusu da olabilir! 9

Beverly Hills isimli Amerikan dizisi bir efsaneye dönüştü. Gençlik yapımı olarak bilinen ve çok da başarılı olan bu dizinin Türk uyarlamasının da bir hayli iddialı olduğunu söyleyebiliriz. Oyuncu kadrosu da zaten bu iddiayı destekliyor.

Sadece 4 genç oyuncuyu Darmaduman dizisinde izlemeyeceksiniz, ayrıca Necip Memili, Nur Fettahoğlu, Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun gibi bugüne kadar yer aldıkları projelere büyük değer katan tecrübeli isimler de dizinin kadrosunda buluştu.

Darmaduman dizisi bu güçlü kadroyla parlıyor ama Fox TV'nin büyük kabusu da olabilir! 10

Darmaduman özellikle bu güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekerken, İstanbul’un farklı bölgelerinde yapılan çekimler, görsel bir zenginliği de açığa çıkartacak

Yayınlandığı dönemde genciyle, yaşlısıyla birçok farklı kesimden insanı etkileyen Beverly Hills dizisinin yerli versiyonunun da yine geniş bir izleyici grubuna hitap etmesi bekleniyor.

Tabii ki bu bir beklenti ve Fox TV’nin de üzerinde büyük bir stres oluştu. Darmaduman dizisinin yeni sezonda başarılı olması ve çok iyi reytingler alarak güçlü rakiplerle yarışabilmesi gerekiyor.

Darmaduman dizisi bu güçlü kadroyla parlıyor ama Fox TV'nin büyük kabusu da olabilir! 11

Fox TV’nin son yıllarda diziler konusundaki şanssızlıkları da düşünüldüğü zaman birçok izleyici, kaygılı ve Darmaduman dizisinin de reytinge yenilmesi ihtimali ister istemez aklına getiriyor. Bunun nedeni ise Fox TV dizilerinin çok uzun süre devam edememesi. Bu noktada Yasak Elma’nın kanalın altıncı sezonda da devam eden bir işi olduğunu hatırlatalım. Mahkum dizisi de ikinci sezonuna devam ediyor ama reytingler çok düştüğü için yakında final haberi gelirse şaşırmayın.

Gençlerin kendilerini, hayatı, arkadaşlığı ve aşkı keşfettikleri yolculuklarında yetişkinlerin de
gençlikleriyle hesaplaşmalarını ve kendilerini yeniden bulma hikayelerinin anlatıldığı Darmaduman, çok yakında izleyicilerle buluşacak.