Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show’un Bilal’i Onur Buldu baba oldu!

Güldür Güldür Show’un Bilal’i Onur Buldu baba oldu!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Show ’nin fenomen komedi programı Güldür Güldür Show’un ‘Bilal’ karakteriyle beğeni toplayan sempatik oyuncusu Onur Buldu şu sıralar babalık heyecanı yaşıyor.  Onur Buldu 2020 yılında pandemi nedeniyle yapılan sade bir törenle hayatını öğretmen  Duygu Koz ile birleştirmişti.

Koronavirüs salgını nedeniyle törene oyuncuların arkadaşları katılamamış, çift sosyal medyadan ise evlilikleriyle ilgili herhangi bir paylaşım yapmamıştı. Çift pandemi sebebi ile erteledikleri düğünlerini geçtiğimiz Eylül ayında gerçekleştirmişti.

Mümkün olduğunca sosyal medyadan ve magazinden uzak bir hayat süren Onur Buldu ve Duygu Koz çifti ilk defa anne ve baba olmanın heyecanını yaşıyor.

Güldür Güldür Show'un Bilal'i Onur Buldu baba oldu! 7

Çift bebeklerini 20 Haziran günü kucaklarına aldı. 50 santim, 3.110 gram olarak dünyaya gelen bebeğin ve annenin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Hayranları şimdiden, oyuncudan bebeğiyle birlikte gelecek ilk pozu heyecanla beklemeye başladı.

Papatyam dizisindeki ‘Yusuf’ karakteri ile dikkat çeken Onur Buldu, Avrupa Yakası, Jet Sosyete gibi komedi dizilerinde yer aldı ve birçok sinema filminde de etkili roller canlandırdı.

2013 yılından bu yana Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür Show ekibi ile televizyon ekranında yer almaya devam eden Onur Buldu, geniş bir hayran kitlesine sahip.