Ana sayfa Dizi Fragmanları İçimizdeki Ateş dizisi gizem dolu ve atv’nin beklentisi yüksek!

İçimizdeki Ateş dizisi gizem dolu ve atv’nin beklentisi yüksek!

tarafından ker_def

atv ekranlarında yayınlanacak, yapımını Fabrika Yapım’ın, yapımcılığını Öner Arslanel’in üstlendiği ‘İçimizdeki Ateş’ Perşembe akşamlarının vazgeçilmesi olmak için hazır. Sürükleyici öyküsü ve çok konuşulacak karakterleriyle ‘İçimizdeki Ateş’; dört genç avukat adayının hayata tutunma ve hayallerine ulaşma hikayesini konu alacak. Çarpıcı karakterleri ve gizemlerle dolu sürükleyici hikayesi ile öne çıkacak, tanıtımları ile şimdiden seyircinin övgüsünü toplayan ‘İçimizdeki Ateş’, deneyimli oyuncularla genç yıldızları bir araya getiren oyuncu kadrosuna sahip.

atv’de yaz dönemi için hem Sevmek Zamanı hem de İçimizdeki Ateş isimli iki farklı dram yapımı hazırlandı. Sevmek Zamanı, pazartesi günü izleyicilerle buluştu ama reytingler beklenenden düşüktü. İçimizdeki Ateş’in ise perşembe günü yayınlanacak ilk bölümde nasıl sonuçlar alacağı merak ediliyor. Atv, bu güçlü gençlik ve hukuk dizisinden önemli başarılar bekliyor. Peki nasıl bir dizi geliyor?

Yener&Tan Hukuk Bürosu’nda yolları kesişen bu dört genç; insanlara kolay güvenmeyen Hale Vural (İpek Filiz Yazıcı), pratik zekasıyla her sorunun altından kalkan Ege Şahin (Atakan Hoşgören), yaşamın tüm sıkıntılarıyla tek başına mücadele etmek zorunda kalmış Bahar Sayın (Gizem Arıkan) ve güçlü bir iradeye sahip hırslı Mert Karaman (Demirhan Demircioğlu), her biri farklı ailelerden ve okullardan gelen avukat adayları olarak adaleti ve hayatın gerçeklerini deneyimleme fırsatı bulacak.

Yönetmenliğini Murat Onbul üstlendiği dizinin senaryosunu Nimet Erdem, Birol Elginöz, Nur Özlem Elginöz kaleme alıyor.

‘İçimizdeki Ateş’in oyuncu kadrosunda Burak Sevinç (Doğan Yener), Ceren Benderlioğlu (Tülin Tan), İpek Filiz Yazıcı (Hale Vural), Atakan Hoşgören (Ege Şahin), Gizem Arıkan (Bahar Sayın), Demirhan Demircioğlu (Mert Karaman), Erdem Şanlı (Ceyhun Karaman), Bilge Su Kural (Banu Sayın) yer alıyor.

‘İçimizdeki Ateş’ ilk bölümüyle Perşembe saat 20.00’de atv’de!