Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Güldür Güldür Show’un boncuk gözlü bebeğine ilgi büyük!

Güldür Güldür Show’un boncuk gözlü bebeğine ilgi büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Show TV’de yayınlanmakta olan Güldür Güldür Show programında yer alan Ali Sunal, kızı Narin’in annesinin kucağındaki fotoğrafını paylaştı.

Oyuncu Ali Sunal, 2014 yılının Mart ayında Nazlı Kurbanzade ile evlenmişti. Çiftin bebekleri Narin ise 2019 yılının Ağustos ayında dünyaya geldi. Sunal paylaşımı “Bizim evin hanımları iyi haftalar diler” notu ile yayınladı.

Güldür Güldür Show’da rol alan Ecem Erkek, “Yerim o güzel gözlerini boncuk boncuk” yorumuyla yanıt verdi. Ali Sunal’ın hayranları Narin bebeğin halası Ezo Sunal’a benzediği yorumları yaptı.

Takipçiler paylaşımlarında Türk Sineması’nın usta aktörlerinden Kemal Sunal’ı da andı. Paylaşıma 70 binin üzerinde beğeni ve çok sayıda da yorum yapıldı.

Güldür Güldür Show'un boncuk gözlü bebeğine ilgi büyük! 7

Ali Sunal, geçtiğimiz Anneler Günü’nde eşine hitaben yaptığı paylaşımda kızının ne kadar özenle büyütüldüğüne vurgu yapmıştı.

Ali Sunal, şu sözlerle eşini onore etmişti: “Canım karım bu senin ilk anneler günün. Kızımızı nasıl güzel, nasıl özenle büyütüp hayata hazırladığını gördükçe hayranlığım her gün artıyor sana. 7 Agustos’tan beri artık her gün bizim evimizde Nazlı annemizin günü. İyi ki varsın ben de Narin’imiz de çok şanslı. Seni seviyoruz çekirdek dünyamızın kraliçesi. Nar kızın ve Alikon…”