Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Güldür Güldür Show’un çiçeği burnunda damadından ilk paylaşım geldi!

Güldür Güldür Show’un çiçeği burnunda damadından ilk paylaşım geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Güldür Güldür Show’un ‘Mustafa’sı Özgün Aydın, sevgilisi Dilan Saltık ile mutlu birlikteliğini evlilikle taçlandırdı.

Fenerbahçe’de gerçekleşen törenle dünyaevine giren çifti bu mutlu günlerinde Güldür Güldür Show ve DasDas oyuncuları da yalnız bırakmadı

İkilinin nikah şahitliklerini oyuncu arkadaşları Didem Balçın ve Alper Kul yaptı. Çiftin nikah töreninden fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı.

Düğün törenine; Necati Akpınar, Mert Fırat, Ali Sunal ve Doğa Rutkay gibi ünlü isimler katıldı. Çiçeği burnunda damat Özgün Aydın eşiyle birlikte düğünden ilk paylaşımını da yaptı.

Güldür Güldür Show'un çiçeği burnunda damadından ilk paylaşım geldi! 88

Özgün Aydın instagram hesabından yayınladığı fotoğrafa; “Böyle bir günde bizi yalnız bırakmayan değerli dostlarımıza, ailelerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Sevgiler. Aydın Ailesi” notunu düştü.

Oyuncunun paylaşımı hayranlarından kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Toygan Avanoğlu, Erdem Yener, Mert Fırat, Doğa Rutkay Kamal, Larissa Gacemer, Erdem Yener ve Erdem Baş’ın da aralarında bulunduğu ünlü isimler çifte mutluluklar dilediler.

Oyuncu Alper Kul, yakın arkadaşı Özgün Aydın ile Dilan Saltık’ın fotoğrafını, “Kardeşim muradına erdi” notuyla sosyal medya hesabından yayınladı.