Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür Show’un son dakika değişikliği Mehmet Bir Cihan Fatihi’ni çok etkileyecek

Güldür Güldür Show’un son dakika değişikliği Mehmet Bir Cihan Fatihi’ni çok etkileyecek

tarafından ker_def

Show TV’nin sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show, bundan sonra yeni gününde ekrana gelecek.

Kadrosunda Ali Sunal, Alper Kul, Onur Buldu, Onur Atilla, Doğa Rutkay, Aylin Kontente, İrem Sak, Meltem Yılmazkaya, Mahir İpek, Uğur Bilgin ve Korhan Herduran’ın yer aldığı yapım, cuma akşamları ekrana gelirken ‘Kalp Atışı’ nedeniyle bu sezondan itibaren çarşamba akşamları izleyiciyle buluşmaya başlamıştı.

Ancak güçlü rakipleri karşısında reytingleri düşmeye başlayan yapım, bu haftadan itibaren Salı akşamları yayınlanacak. Öte yandan yeni bölümün konukları ise cuma günü vizyona girecek olan ‘Düğüm Salonu’ filminden Şahin Irmak ve Hayko Cepkin.

Güldür Güldür Show, yeni bölümleriyle Salı 20.00’de Show TV’de!

Editör Notu: Salı günü zaten çok zor bir gündü… atv’de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Star TV’de Ufak Tefek Cinayetler ve Fox TV’deki Kadın dizilerinin müthiş bir rekabeti vardı. Şimdi bu rekabete Kanal D, Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi de katılacak. Share oranlarında 3 dizi aslan payını aldığı için 20 Mart’ta ilk bölümüyle yayınlanacak Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin aradan sıyrılmasının çok zor olacağını yazmıştı. Şimdi bir de Güldür Güldür Show’un yeni bölümünün Salı gününe konulması tüm yapımları etkileyecek. Diğer 3 dizi oturduğu için en büyük etkiyi Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi görecektir.