Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor’da Nagihan Karadere’nin attığı çalım bugüne kadar kimse tarafından yapılmadı

Survivor’da Nagihan Karadere’nin attığı çalım bugüne kadar kimse tarafından yapılmadı

tarafından ker_def

Survivor 2018’de All Star takımından Gönüllüler takımına geçen Nagihan Karadere tartışmaları da beraberinde getirdi. All Star takımından Nagihan Karadere’e büyük tepki gösterildi.

Survivor 2018’de eleme heyecanı yaşandı. All Star takımı bu sene ilk kez kaybetti ve Nihat Doğan, Damla ve Murat eleme adayı oldu. All Star takımı Dokunulmazlık oyununun kaybedeilmesini Nagihan Karadere’in Gönüllüler takımına geçişine bağladı ve sert ifadeler kullandılar.

ACUN ILICALI’DAN NAGİHAN KARADERE AÇIKLAMASI

Nagihan Karadere’in All Star takımını “sattığını” söyleyen All Star takımına cevabı Acun Ilıcalı verdi. Ilıcalı, daha önce Survivor da takım değiştirmeler olduğunu ve bunun çok normal olduğunu belirttti. Neden bu kadar büyük tepki verildiğini anlamadığını söyleyen Acun Ilıcalı, takımdan ayrıldığını açıkladığı zaman Nagihan Karadere hakkında olumsuz konuştuklarını ve herkesin bu ayrılığın iyi olduğunu söylediğini belirterek kaybedilen yarışma sonrası tepki olmasını ve Nagihan’ın suçlanmasının doğru olmadığını düşündüğünü belirtti.

NAGİHAN KARADERE: ÇOK MUTLUYUM

Nagihan da All Star takımında kimsnin kendisiyle konuşmadığı ve değerini bilmediklerini ifade etti. Gönüllüler takımına geçmekten çok mutlu olduğunu belirten Nagihan artık takımının başarısı için mücadele edeceğini belirtti.

Kaybedilen dokunulmazlık sonrası yapılan ilk yarışma da Nagihan ile All Star arasındaki tartışma artarak devam ediyor.