Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür Show’un Yeter’i Doğa Rutkay herkesi öpecek!

Güldür Güldür Show’un Yeter’i Doğa Rutkay herkesi öpecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Koranvirüs salgınının Türkiye’de görülmesi ile birlikte ilk set bırakan yapım firmalarından birisi de BKM idi. BKM bünyesindeki Jet Sosyete,Ramo dizilerinde işler dururken,aynı zamanda Güldür Güldür Show ve Çok Güzel Hareketler 2 yapımlarında da çekimlere ara verildi.

Güldür Güldür Show’da Yeter karakteri ile izlediğimiz ünlü oyuncu Doğa Rutkay, uzun süredir evinde ailesi ile birlikte kendisini karantinaya almış durumda. Evden yaptığı paylaşımlarla da hemen her halini yansıtan oyuncu, takipçilerinden birçok güzel yorum alıyor.

Evde yemek yapıp tariflerini canlı yayınlarla veren, ayrıca uzun temizlik çabalarından paylaşımlar yapan, izleyicilerin sorularına yanıtlar veren Doğa Rutkay hem sosyal medyayı aktif kullanıyor hem de bebekleri ile ilgileniyor.

Bu süreçten en çok da Rutkay Kerim ve Piraye’nin memnun olduğunu ifade eden Doğa Rutkay, her gün çocuklarıyla oyunlar oynuyor ve onlara masallar anlatıyor.

Evdeki çeşitli aktivitelerine de sosyal medyada yayınlayan Doğa Rutkay, koronavirüs salgını bitince sokağa çıkıp herkesi öpmek istediğini de takipçilerinin sorularını yanıtlarken açıkladı.

Rutkay, “Karantina günleri bittikten sonra sokağa çıkıp tanıyıp tanımadığım herkesi öpeceğim. Sarılmayı çok özledim. Yapar mıyım acaba?” diye konuştu.