Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür’de neler oluyor? Gidenler, yeni projeye başlayanlar, dizilere geçenler…

Güldür Güldür’de neler oluyor? Gidenler, yeni projeye başlayanlar, dizilere geçenler…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2013 yılında yayınlanmaya başladığı tarihten beri ekranın vazgeçilmezleri arasına girmeyi başardı Güldür Güldür Show. Eğlence programı olarak ekrana gelen Güldür Güldür, tam 7 yıldır ekranda. Ekibe pek çok isim geldi, pek çoğu gitti. Her hafta skeçleriyle en az diziler kadar rağbet gören programın tekrarları da yine reytinglerde hatırı sayılır sonuçlara ulaşıyor.

Her yıl tekrarlayan kadrosunu yanı sıra yeni isimler de giriyor ekibe. Kimileri devam ediyor. Kimileri bir süre sonra gidiyor, başka bir sezon dönüyor. Örneğin Çağlar Çorumlu, Güldür Güldür’ün aslında çok sevilen ve her karakteri başarıyla canlandıran bir ismi. Daha önce Jet Sosyete dizisi için programdan ayrılmıştı ancak bir yıllık aranın ardından tekrar döndü.

Çorumlu’nun artık klasikleşen tiplemeleri o kadar çok seviliyor ki gidişi izleyenleri üzmüş, dönüşü de mutlu etmişti. Ancak Çağlar Çorumlu’nun yeni sezonda bir diziye gideceği şeklinde haberler yeniden gündeme geldi. Çorumlu’nun Kanal D’de yayınlancak Aile Babası isimli diziyle anlaştığı şeklinde haberler gündeme gelmişti. Oyuncunun yeniden gidecek olması, muhtemelen izleyicileri yine üzecek bir haber…

İrem Sak da programın sevilen isimlerinden birisiydi ve o da geçtiğimi yıl dizilerde oynamak için ayrılmıştı ekipten Tekrar döner mi bilinmez ama bu sezon Çukur dizisinde oynayacak. Yine geçtiğimiz sezon katılan Evrim Akın’ın bu yıl ekipte olmayacağı açıklanmıştı. Aynı şekilde yine Güldür Güldür’ün sevilen yüzlerinden Sinan Çalışkanoğlu da programda olmayacak bu yıl. Ayrılan bir başka isim ise Emre Altuğ. O da bu sezon yok.

Güldür Güldür'de neler oluyor? Gidenler, yeni projeye başlayanlar, dizilere geçenler... 8

Doğa Rutkay’ın yeni programı kafaları karıştırdı!

Gelelim yaz sezonunda yaşanan bir başka farklı durumlara. Güldür Güldür’ün ara vermesinin ardından programın uzun süreli ekibinden Doğa Rutkay ve Ali Sunal, Ali Baba Doğa Ana isimli Yotube kanalında bir program yapmaya başladılar. İkilinin muhtemelen bu programları devam edecek. Bir açıdan Güldür Güldür’de oynamalarına da engel değil.

Ancak bir kaç gün önce ortaya çıkan bir gelişme ile Doğa Rutkay ile ilgili durum da kafaları karıştırdı. Zira oyuncu, Show TV’nin sevilen Çocuktan Al Haberi programını sunacak. Aynı zamanda Güldür Güldür’de oynayıp bir de Youtube kanalında Ali Sunal ile program yapması, oyuncunun hem bu projelere nasıl yetişeceği sorusunu doğururken, “Güldür Güldür Show’dan bir ayrılık mı olacak?” sorusunu da akıllara getirmiyor değil!

Güldür Güldür'de neler oluyor? Gidenler, yeni projeye başlayanlar, dizilere geçenler... 9

Ecem Erkek’in yeni projesi başladı…

Bir başka proje ise Ecem Erkek ile ilgili. Genç oyuncu, 2 yıl önce katılmıştı Güldür Güldür Show ekibine. Başarılı oyunculuğuyla beğeni topluyor. Genç oyuncu da bir kaç gün önce yeni bir projeye başladı. Güldür Güldür’deki performansıyla dikkatleri çeken Ecem Erkek, yıllar önce Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği ve Demet Akbağ’ın başrolünde oynadığı ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü?’ isimli tiyatro eserinden uyarlanan filmmde oynuyor.

Andaç Haznedaroğlu’un yönetmenliğini yaptığı filmin çekimleri kısa bir süre önce başladı. Ecem Erkek’in heyecanını sosyal medyadan dile getirdiği yeni projesi, aynı zamanda onun oyunculuk anlamında da kendisini bir basamak yukarı taşıyacak bir proje olacak.

Projenin film olması ve bir kaç hafta içinde çekimlerinin tamamlanmasıyla muhtemelen oyuncu Güldür Güldür’e devam edebilecek. Ancak tabii yeni sezonda var mı, yok mu, onu da ancak sezon başlamaya yakın öğreneceğiz.

Yaşanan bu gelişmelere bakınca, Güldür Güldür Show’un yeni sezonda yeni isimlerin katılacağı ve ismi belli olan gideceklerin yanında sürprizlerin de ortaya çıkabileceği tahmin ediliyor. İzleyip hep birlikte gelişmeleri göreceğiz…