Ana sayfa Sosyal Medya Güldür Güldür’den ayrılan Emre Altuğ’a yeni projesinde ilk tebrik bakın kimden?

Güldür Güldür’den ayrılan Emre Altuğ’a yeni projesinde ilk tebrik bakın kimden?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şarkıcılığının yanı sıra oyunculuk da yapan Emre Altuğ, bu sezon Show TV’de ekrana gelen Güldür Güldür Show’da olmayacak. Oyuncunun ayrıldığı, geçtiğimiz sezonun sonunda belli olmuştu. Ancak pek çok izleyicisi bu duruma üzülürken, Altuğ’un yeni bir proje ile yine ekranda olacağı da bir süre önce öğrenildi.

Emre Altuğ, atv’de bu akşam (15 Eylül Salı) ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Şans Kapıyı Çalınca programını sunacak artık. Program, yenilenen formatıyla ekranda olacak. Emre Altuğ’un renkli sunumuyla büyük ödül için kıyasıya bir rekabet yaşanacak ekranda.

Berna Keklikler’in kuliste olacağı yarışmanın ilk bölümü merakla beklenirken, iki ailenin 50 bin TL’lik ödül için sürpriz oyunlarla yaşayacağı kıyasıya mücadele ise heyecanı katlayacak. Emre Altuğ’un hayranları, onu bu sezon Güldür Güldür’de izleyemese de ekranda görmeye devam edecekler.

Bu arada oyuncu, hatırlanacağı üzere 2018 yılında Güldür Güldür Show’a katılmıştı. Kazım karakteriyle yer alan Emre Altuğ, iki sezon boyunca programda çeşitli skeçlerde rol aldı. Altuğ’un sürpriz ayrılışının ardından yeni programının ortaya çıkmasıyla, eski ekibinden bir isim de vefalı tavrıyla dikkat çekti.

Doğa Rutkay, instagram sayfasının story bölümünden aşağıdaki paylaşımı yaparak Emre Altuğ’a başarılar diledi…

Güldür Güldür'den ayrılan Emre Altuğ'a yeni projesinde ilk tebrik bakın kimden? 7