Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisinin en şanslılarından birisi de Gözde Kansu oldu!

Yalı Çapkını dizisinin en şanslılarından birisi de Gözde Kansu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisinde Gülgün karakterini canlandıran Gözde Kansu, kariyerindeki en önemli projelerden birisiyle bu sezon ekranda yer aldı. Yalı Çapkını, çift haneli reytingleri ile muhteşem bir süreç yaşadı ve tüm ekip de bunun meyvelerini toplamaya başladı.

1980 doğumlu Gözde Kansu da Gülgün Korhan olarak izleyicileri etkileyen bir performansa imzasını attı. 2018 yılında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinden tam 4 yıl sonra yeniden setlere dönüş yapan Kansu için kariyerindeki en etkili işlerden birisi Yalı Çapkını’ydı.

2000 yılından bu yana setlerde görmekte olduğumuz oyuncu, Dudaktan Kalbe, Hanımın Çiftliği, İçerde ve Sen Anlat Karadeniz gibi unutulmaz yapımlarda rol alan tecrübeli bir isim.

Tüm ekip olarak çok iyi bir süreç yaşadıklarından bahseden Gözde Kansu, “Yorucu bir sezonu geride bıraktık. Biraz keyiflendirebildiysek, biraz üzebildiysek, çok gerçek şeyler var bir taraftan. Çok iyi tepkiler aldık” diye konuştu.

Yalı Çapkını dizisinin bu kadar başarılı olacağını kimse beklemiyordu. Kendisini ‘şanlı’ olarak tarif eden Gözde Kansu, dizinin çok büyük ses getirdiğine vurgu yaptı.

Oyuncu, “Bu başarı bana sürpriz olmadı. Uzun bir aradan sonra denk geldiğinde bu iş çok hissediyordum açıkçası” diye konuştu.

Aslında yer aldığı projelerde hep başarılı süreçler yaşadığı için şanslı bir oyuncu olarak tanımlanan Gözde Kansu, uzun bir ara verdikten sonra setlere böyle güzel ve başarılı bir iş ile döndüğü için gayet mutlu. Diğer başarıları da göze alındığında Yalı Çapkını dizisinin geldiği nokta ünlü oyuncu adına çok da şaşılacak bir durum olmamış.

Sezona veda eden dizinin oyuncularının yaz döneminde bazı tatil planlarında yine bir arada olmaları da bekleniyor. Gözde Kansu da bu planlara dahil olduğunu söyledi.

Yalı Çapkını dizisinin en şanslılarından birisi de Gözde Kansu oldu! 7

Dizinin hikayesinde partner olduğu Emre Altuğ ile aşk dedikodularının da doğru olmadığını ifade eden Gözde Kansu, bu haberlere gülüp, eğlendiklerini açıklayarak bir polemiği de bitirmiş oldu.