Ana sayfa Sosyal Medya Yalı Çapkını dizisinde sezon bitti ama Emre Altuğ için yoğun çalışma dönemi bitmedi!

Yalı Çapkını dizisinde sezon bitti ama Emre Altuğ için yoğun çalışma dönemi bitmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Orhan karakteri ile son sezonun en etkili projelerinde dikkat çeken isimlerinden birisi de Emre Altuğ oldu. Kış sezonunda sette yoğun tempoda çalışan Altuğ, yaz döneminde ise konserler vererek müzik çalışmalarına devam ediyor.

Emre Altuğ, klip çekimleri de yapacağını ve sonrasında çocukları ile birlikte tatiline devam edeceğini belirtirken, arada konserler vermeyi sürdüreceğini de anlattı. Yaz dönemi için yoğun olduğu anlaşılan oyuncu, Yalı Çapkını dizisinin çekimlerinin Ağustos ayının sonlarına doğru başlayacağını söyledi.

Emre Altuğ, daha henüz ikinci sezon çekimleri için netlik bulunmadığını da ifade ederken, geride kalan Yalı Çapkını dizisinin ilk sezonunu da şu sözlerle değerlendirdi:

“Yoğundu. Müzik ve oyunculuğun ikisini de önemseyerek yaptım. Yeni şarkılar çıkarttım tam dizi yayınlandığı sıralarda, yine konserlere devam ettim. Çok yoğun bir konser programı yapamadım. Dizinin her hafta mutlaka olmam gereken günleri vardı. Ona göre konserleri ayarladım. İkisini de yaptığım için yoğun bir sezon geçti. Oyuncu Emre Altuğ olarak tatil yapıyorum da, şarkıcının bir tatili yok maalesef.”

Emre Altuğ bu sözleri ile oyunculuk yolculuğunda yaz arası vermesine rağmen, şarkıcı olarak yaz döneminde de sahnelere çıkarak yoğun temposunu sürdüreceğini anlattı.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ikilisinin medyaya düşen aşkından bahseden Emre Altuğ, kendisinin de gazeteden okuduğunu anlattı. Altuğ, “Ben de fotoğrafları gördüm, konuşmadım da, bilmiyorum ne olduğunu. Onlar her şeye yakışırlar” diye konuştu.