Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya, bu kez de Ceyda Düvenci’yi küstürmüş!

Hazal Kaya, bu kez de Ceyda Düvenci’yi küstürmüş!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Hazal Kaya, geçtiğimiz günlerde yakın dostu Songül Öden’in sosyal medyadan kendisini taşlamasını paylaşmış ve sonrasında da gönlünü alıp sevgi dolu fotoğrafını takipçileri için yayınlamıştı. Kaya’nın, Bülent Şakrak ile uzun yıllardır abi-kardeş gibi oldukları biliniyor. Şakrak’ın eşi Ceyda Düvenci ile de Hazal Kaya, yakın dostlar. Birbirlerinin çocuklarına da hala-dayı-teyze oldular.

Ünlüler dünyasında az görülecek bir dostluk bağı içinde olan bu üç ünlü isim, aslında gerçek anlamda bir küslük yaşamadı ama birbirlerine sevgilerinden yaptıkları kimi nazireler de sosyal medyaya konu oldu. Hazal Kaya, Songül Öden’in kendisine kızıp, oğlu Fikret’e teyzelik yaparken bir anda halalığa terfi etmesi üzerine, hemen gönlünü aldı.

Geçtiğimiz günlerde Songül Öden’in yaptığı paylaşıma “Ben bugün Fikomun halasıyım… Bence anlaşılmıştır” notunu düşen Songül Öden için “Hmm kızmış bana” açıklamasını yapmıştı. Aynı günün akşamı Şükran Ovalı’nın da olduğu bir arkadaş buluşmasından fotoğraflarını paylaşıp “I love you to the moon and back” (Seni her şeyden fazla seviyorum) notuyla da Songül Öden’in gönlünü aldı.

Tüm bu sosyal medyada yaşanan durumun dikkatleri çekmesi üzerine bu kez bir başka paylaşım da Ceyda Düvenci ile ilgili yaşandı. Kaya, ziyarete gittiği Düvenci’nin kendisine sırtını döndüğü bir fotoğrafını da “Kıskandı beni başkalarından” notuyla yayınladı. “Bunlar da bana hasta” notunu da yazdığı fotoğrafını aşağıda görebilirsiniz.

İşte o paylaşımlar:

Hazal Kaya, bu kez de Ceyda Düvenci'yi küstürmüş! 10

Hazal Kaya, bu kez de Ceyda Düvenci'yi küstürmüş! 11

Hazal Kaya, bu kez de Ceyda Düvenci'yi küstürmüş! 12

Bu arada Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak’ın oğulları Okan Ali ile Hazal Kaya’nın eşi Ali Atay da Hazal Kaya’nın objektifinden böyle yansımış..

Hazal Kaya, bu kez de Ceyda Düvenci'yi küstürmüş! 13