Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Güldür Güldür’den sonra Doğa Rutkay ve Ali Sunal’ın yeni projesi fragmanıyla kırdı geçirdi!

Güldür Güldür’den sonra Doğa Rutkay ve Ali Sunal’ın yeni projesi fragmanıyla kırdı geçirdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Show TV ekranlarının fenomen programı haline gelen Güldür Güldür, geçtiğimiz hafta sezon finali yaptı.

Tekrarlarıyla bile çok izlenmeyi başaran ekranın sevilen programının vazgeçilmez iki ismi, şu günlerde bir başka heyecan yaşamakta.

Güldür Güldür’ü özleyenler Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın yeni projeleriyle yaz sezonunda Youtube kanalında olacaklar.

Doğa Rutkay ve Ali Sunal bir süre önce instagram hesaplarından yeni projelerini duyurmuş ve takipçilerini de merakta bırakmışlardı.

Ali Baba Doğa Ana ismiyle Youtube’da birbirinden eğlenceli içeriklerle takipçilerinin karşısına çıkmaya hazırlanan ikili, programın fragmanını da kendi instagram hesaplarından yayınladılar.

Aynı isimle hem Youtube hem de Instagram kanallarında takipçileriyle buluşacak olan ikilinin ilk program tanıtımı ise izleyenleri güldürüyor.

Doğa Rutkay, Instagram hesabından programın fragmanını yayınlayıp izleyenleri de merak ettiren açıklamalarda bulundu. Güldür Güldür'den sonra Doğa Rutkay ve Ali Sunal'ın yeni projesi fragmanıyla kırdı geçirdi! 9

Her hafta yeni içeriklerle başlarına gelen komik olayların anlatılacağını söyleyen Rutkay, “Çok severek heyecanla neler çektik neler” sözleriyle de merakı arttırıyor.

Güldür Güldür'den sonra Doğa Rutkay ve Ali Sunal'ın yeni projesi fragmanıyla kırdı geçirdi! 10

2 yaşında Piraye ve Rutkay isimli ikizleri olan Doğa Rutkay, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında kızı Narin’i kucağına alan Ali Sunal’a bebek bakımıyla ilgili deneyimlerini aktarıyor.

İlk bölümde Ali Sunam’ın bebek bezi bağlarken yaşadığı acemilikler ve telefonda nasıl yapılacağını anlatan Doğa Rutkay’ın yönlendirmeleriyle ortaya keyifli bir skeç çıktığı görülüyor.

Güldür Güldür'den sonra Doğa Rutkay ve Ali Sunal'ın yeni projesi fragmanıyla kırdı geçirdi! 11

Youtube kanalının ilk bölüm tarihi henüz netleşmese de çok yakında yayınlanacağı şu sözlerle duyurulmakta:

Burda konuşulanın burda kalmadığı Ali Baba ve Doğa Ana geliyor!

Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın renkli sohbetlerinin yanı sıra ebeveynlik serüvenlerini de bizlerle paylaşacakları bol keyifli videoları, çok yakında Youtube kanalımızda yayında! Videolardan anında haberdar olabilmek için Youtube kanalımıza abone olmayı ve zil ikonuna tıklayarak video bildirimlerini açmayı unutmayın.

Hazırsanız arkanıza yaslanın, başlıyoruz!

İşte Ali Baba ve Doğa Ana: