Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış dizisinde başrollerden rol çalan birisi var!

Bay Yanlış dizisinde başrollerden rol çalan birisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Can Yaman ve Özge Gürel, Bay Yanlış dizisinin başrolünde yer alıyorlar.İkili hayranları tarafından beğeniyle karşılandı. İlk 4 bölümü yayınlanan Bay Yanlış dizisi reytinglerini haftalar geçtikçe olumlu yönden geliştiriyor. Sosyal medyada diziye olan ilgi de uluslararası bir boyut kazanmış durumda.

Bay Yanlış dizisinde haftalar geçtikçe ekipte dikkat çeken bir oyuncu var. Yeni bir komedyenin geldiğini de anlatan bu kişi Uğur Arda Başkan… Genç oyuncu adeta başrollerden rol çalmaya başladı.

Bay Yanlış dizisinde başrollerden rol çalan birisi var! 7

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, genç oyuncu için “Yeni bir komedyen” başlığı ile kısa bir yorum yazdı. Sina Koloğlu, dizideki güvenlik görevlisi Haydar karakterinin üzerine sahneler yazılmasını da önerdi.

İşte Sina Koloğlu’nun dikkat çeken mesajı: “‘Bay Yanlış’tan bir komedyen çıktı diyelim. Tiyatro kökenli Uğur Arda Başkan… Haydar karakteriyle ev ahalisinin yıldızı. Onun sahneleri az olsa da, ‘komedyenim’ diyor. Ben olsam, bir komedi filmi çekerim. Hatta, Haydar karakteri üzerinden hikayeyi yazarım.”

Uğur Arda Başkan, Zengin Mutfağı isimli tiyatro oyununda Seyfi karakteri ile dikkatleri çekmişti. Oyuncu ayrıca Aşk 101 dizisinde de yer alıyor.