Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma hesabından yapılan paylaşımı gören kahkahayı bastı!

Yasak Elma hesabından yapılan paylaşımı gören kahkahayı bastı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Fox TV’de geçtiğimiz 3 sezon boyunca Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi haline gelen Yasak Elma için sosyal medyada yapılan bir paylaşım, görenlere kahkaha attırıyor!

Pandemi süreci nedeniyle uzun zamandır çekimlerine ara verilen dizi, yeni sezonda izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Kısa bir süre önce yeni sezon çekimleri başlayan diziyle ilgili meraklar artarken, özellikle dizide Yıldız karakterini oynayan Eda Ece’nin paylaşımlarını, takipçileri ilgiyle izlemekte.

Yaptığı açıklamalar, setten paylaştığı video ve fotoğraflarla merakları iyice doruğa çıkaran Eda Ece, dizinin aynı zamanda sürükleyici karakterine de bambaşka bir yorum katmakta.

Ancak bu kez dikkat çeken paylaşım dizinin sosyal medya adresinden geldi. Şevval Sam da yapılan bu esprili paylaşımı kendi instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Diziyi izleyenler bilir. Şimdilerde dost gibi görünseler de Ender ve Yıldız arasında hiç bitmeyen bir çekişme yaşanmakta. Yıldız, entrikalarıyla herkesi şaşkına çeviren Ender’e sürekli ‘Yılan’ sıfatını kullanmakta.

Ancak ortaya Nesrin Cavadzade’nin oynadığı Şahika’nın gelmesiyle entrikalar daha da büyüdü. Yıldız da yaptığı entrikalarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

İşte bu durumu hicvetmek için dizinin sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşım, görenleri güldürdü.

16 Temmuz Günü tüm dünyada ‘Dünya Yılan Günü’ olarak biliniyor. Dizinin sosyal medya hesabından da Yıldız, Ender ve Şahika’nın yer aldığı bir fotoğrafla bu ilginç güne gönderme yapıldı.

Bu paylaşımı Şevval Sam da instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştı.

Yasak Elma hesabından yapılan paylaşımı gören kahkahayı bastı! 7

Tabii bu eğlenceli paylaşımı gören dizinin takipçileri de yorumlarıyla duruma çok güldüklerini ifade eden emojiler ve mesajlar yayınlamaya başladılar.

“En çok sizin kutlu olsun kızlar!” şeklindeki paylaşım pek çok yorum ve beğeni aldı.

İşte o paylaşım: