Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür’ün sevilen ismi Onur Buldu, 5 ayrı karakteri oynayacağı dizinin başrolünde!

Güldür Güldür’ün sevilen ismi Onur Buldu, 5 ayrı karakteri oynayacağı dizinin başrolünde!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin sevilen programı Güldür Güldür Show’un vazçgeçilmez isimlerinden birisi de Onur Buldu. Güldür Güldür ile ekranlara gelmeye başladıktan sonra dikkatleri çeken Onur Buldu, yakında yine kahkaha attıracak bir sinema filmiyle gündemde olacak.

Yapımcılığını 25 Film’in üstlendiği Sizi Dinliyorum isimli dizi, dijital bir platformda yayınlanacak. Şimdiden dikkat çeken dizi, Exxen’de izleyiciyle buluşacak.  Komedi türündeki dizide Onur Buldu, birbirinden farklı ve komik karakterlere hayat veriyor.

2013 yılından beri Güldür Show’da ‘Bilal’ karakteriyle çok sevilen ve başarılı oyunculuğu ile de övgüleri toplayan Onur Buldu, Exxen’de yayınlanacak dizisiyle de izleyenleri kahkahaya boğmaya hazırlanıyor. Sempatik oyuncu Onur Buldu’nun başrolde yer aldığı dizide ünlü isimler de yer alıyor.

Sizi Dinliyorum dizisinin en dikkat çeken tarafı ise Onur Buldu’nun tam 5 ayrı karaktere birden hayat verecek olması. Buldu’ya dizide birçok ünlü oyuncu da eşlik edecek. 5 karakterin yanında sevgilileri ve eşleri de olacak.

Güldür Güldür'ün sevilen ismi Onur Buldu, 5 ayrı karakteri oynayacağı dizinin başrolünde! 7

Çekimleri kısa bir süre önce başlayan Sizi Dinliyorum dizisi merak uyandırdı. Dizinin her her bölümünde, 5 ayrı çiftin ilişki terapisine yer verilecek. Dizinin yayınlanan ilk fragmanı ile birlikte Onur Buldu’nun tiplemeleri de diziyle ilgili heyecanı arttıran bir detay oldu.

Onur Buldu’nun 5 farklı karakterle yer aldığı dizinin dikkat çekici bir tarafı da her bölümde ünlü bir ismin konuk olması olacak. Tanıtımlarıyla son derece eğlenceli bir izlenim veren dizinin henüz yayın tarihi belli değil ama şimdiden merak uyandırdı.