Ana sayfa Sinema Ekin Koç ve Ayça Ayşin Turan’ın Sen İnandır filmi bakın nerede yayınlanıyor?

Ekin Koç ve Ayça Ayşin Turan’ın Sen İnandır filmi bakın nerede yayınlanıyor?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkisi de başarılı ve pek çok hayranı tarafından merakla takip edilen Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç, yaz döneminde bir sinema filmi için birlikte kamera karşısına geçmişti. İki oyuncu, geçtiğimiz ay çekilen filmleri Sen İnandır’a bayramın hemen ertesinde başlamışlardı. Kısa bir süre içinde çekimleri tamamlanan filmden gelen haberler, hayranlarını da sevindirdi.

Sen İnandır isimli film, tarihi bir bölge olan Assos’ta çekildi. Ekin Koç ve Ayça Ayşin Turan’ın birbirlerine çok yakıştıran hayranları iki oyuncuyu romantik bir filmde izleme imkanı bulacaklar. Kısa bir süre önce filmin çekimlerinin tamamlandığı haberinin ardından, nerede yayınlanacağı da ayrı bir merak konusuydu.

Sinema perdesinde mi, yoksa dijital bir platformda mı yayınlanacağı ile ilgili bir bilgi yoktu. Fakat yakın zamanda bu soru yanıtını buldu! Sen İnandır filminin Netflix’te yayınlanacağı ortaya çıktı. Netflix ile yapılan anlaşma sonrası durum netleşti.

Filmin yayın tarihi belli olmasa da çekimlerin bitmiş olması, çok uzun bir bekleyiş olmayacağını da göstermekte. Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç, tüm ekiple birlikte çekimler bittikten sonra fotoğraf çekimine de katıldılar. Set sona erdi ve geriye filmin montaj aşaması ve bir takım teknik kısımlar kaldı.

Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’u bir araya getiren Seni İnandır’da geri sayım başladı! 39

TAFF Pictures imzalı dizinin yönetmenliğini Murat Saraçoğlu üstlendi. Filmin senaryosu ise Selen Bağcı’ya ait. Filmde Ayça Ayşin Turan, bir reklam ajansında çalışan Sahra karakterini, Ekin Koç da Deniz isimli başarılı bir fotoğrafçıyı canlandırıyor.

Kadroda yer alan isimler arasında Naz Çağla Irmak ile Çağrı Çıtanak da bulunuyor. Filmde Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’a usta isimler Yıldız Kültür ve Zerrin Sümer eşlik etti.