Ana sayfa Sosyal Medya Güldürme Beni ile ekrana dönen Aslı Bekiroğlu’ndan dizi sürprizi de gelebilir!

Güldürme Beni ile ekrana dönen Aslı Bekiroğlu’ndan dizi sürprizi de gelebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, televizyon ekranına çok farklı bir program ile dönerek hayranlarını şaşırttı. Birçok yaz dizisinin yayınlandığı ve oyuncuların da bu projelerle farklı hikayelere odaklandığı bir noktada Aslı Bekiroğlu ise bir komedi programının parçası oldu.

Show TV ekranında geçtiğimiz Pazartesi akşamı başlayan Güldürme Beni isimli programda yer almaya başlayan Aslı Bekiroğlu, farklı bir deneyim yaşıyor. Seyircileri eğlendirmeyi amaçlayan, Demet Akbağ’ın başında bulunduğu programın sunuculuğunu Şahin Irmak yapıyor.

Güldürme Beni isimli programda Aslı Bekiroğlu ise yarışmacılar arasında bulunuyor. Oyuncu, ünlü isimlerle birlikte Demet Akbağ’ın talimatlarını yerine getiriyor.

Mustafa Üstündağ, Suzan Kardeş, Sinan Çalışkanoğlu, Ersin Korkut, Sadi Celil Cengiz ve Nursel Köse gibi programın yarışmacı bölümünde bulunan Aslı Bekiroğlu, Demet Akbağ’ın talimatları ile hareket ediyor.

Güldürme Beni ile ekrana dönen Aslı Bekiroğlu'ndan dizi sürprizi de gelebilir! 7

Aslı Bekiroğlu, yeni sezon konusunda ise bazı teklifler olduğunu doğruladı. Oyuncu, “Birkaç film projesi var, bir iki dizi için de görüşüyoruz” açıklamasında bulundu.

Kış sezonu için henüz netleşen bir dizisi olmadığını belirten Aslı Bekiroğlu, henüz tam anlaşma sağlanmadığı için yeni proje konusunda detay veremedi. Ancak oyuncu, kış sezonunda dizilerde yer alma konusunda istekli olduğunu ifade etti.

Gelen tekliflere göre projeleri değerlendiren Aslı Bekiroğlu, yeni sezonda yeniden ekranda yer alırsa hayranlarını da çok mutlu etmiş olacak.