Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in tatile gitmek için bir şartı var! O olmadan gidemiyor!

Demet Özdemir’in tatile gitmek için bir şartı var! O olmadan gidemiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Demet Özdemir, uzun süredir ekranlarda yok ancak bir dizi ve bir filmle kamera karşısına geçtiği sezonda yoğun günler geçirdi. En son Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan Demet Özdemir, bu sezonda ekranda yoktu. Fakat Şükrü Özyıldız ile geçtiğimiz yaz rol aldığı Aşk Taktikleri isimli filmde oynamıştı.

Netflix’te yayınlanan filmle birlikte oyuncu, hem Türkiye’de hem de dijital platformun yayınlandığı ülkelerde büyük bir merakla izlendi. Özdemir ve Özyıldız’ın çok beğenilen romantik komedi türündeki filmlerinin 2.sinin çekileceği de bir süre önce ortaya çıktı.

Bu süre zarfında Türkiye pazarına yeni giriş yapan ve 14 Haziran’da yayına başlayan Disney Plus ile ilk anlaşan oyuncular arasında Demet Özdemir de bulunuyor. Platformun marka elçisi olan Özdemir, Disney Plus için çekilen ikinci yerli yapım olan Dünyayla Benim Aramda dizisinde oynadı.

 

Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan ile başrolünde oynadığı dizinin çekimleri bir süre önce sona erdi. Yoğun bir süreç geçiren Demet Özdemir, çekimlerin bitmesinin hemen ardından Sevgililer Günü’nde ‘evet’ dediği Oğuzhan Koç ile evlilik için ilk adımını attı ve nişanlandı.

Özel hayatında da kariyerinde de mutluluğu bulan ve iyi bir dönem yaşayan Demet Özdemir, şimdi tatilin keyfini çıkarıyor. Bir süredir nişanlısı Oğuzhan Koç ve arkadaşları ile tekne turuna çıkan oyuncu, sık sık tatilden pozlarıyla dikkatleri çekmekte.

Demet Özdemir'in tatile gitmek için bir şartı var! O olmadan gidemiyor! 9

Son dönemin başarılı ve popüler oyuncuları arasında yer alan Demet Özdemir, sosyal medyadan ilgiyle takip ediliyor. Özdemir, tatil pozları ile de büyük beğeni toplamakta. Son yaptığı paylaşımlardan birisine düştüğü not ise dikkatlerden kaçmadı. Yakın arkadaşı Gülce Dereli’yi etiketleyen Demet Özdemir, “Çiçeğimsiz asla tatile çıkmam” notuyla da arkadaşına ne kadar değer verdiğini ortaya koymakta…

Demet Özdemir'in tatile gitmek için bir şartı var! O olmadan gidemiyor! 10

Gün batımında turuncu renkli elbisesiyle teknede poz veren oyuncunun fotoğraflarına beğeni yapanlardan birisi de Dünyayla Benim Aramda dizisinde partnerini oynayan Buğra Gülsoy’du…

Demet Özdemir'in tatile gitmek için bir şartı var! O olmadan gidemiyor! 11